Alkais olla päivä pulkassa niin töiden kuin harrastustenkin osalta. Salilla oli vuorossa selkä+olkapäät seuraavalla tavalla:

Kulmasoutu tangolla 3x7x57,5kg

Alataljasoutu 1kädellä 3x10x30kg

Pulldown taljassa 3x10x40kg

Ylätalja eteen 3x10x50kg

Ylätalja taakse laskevana x40 x35 x30 x25 kg

Vipunostot sivulle/eteen/kulmassa 3x8x6kg

Pystypunnerrus tangolla 3x6x27,5kg

Pystypunnerrus käsipainoilla laskeva x16 x 10 x8 x6 kg:n painoilla noin 8 toistoa.

Se vaihtelu virkistää, yleensä tulee käytyä salilla aamupäivästä niin olipas mukava välillä käydä illemmasta.

Vanhempi flattineiti oli päässyt käsiksi kisujen raksuihin ja turposi turpoamistaan, kunnes nyt näkyy pikkuhiljaa laskevan, usean ulkonakäynnin seurauksena. Huh, onneks se ei sentään mitään ähkyä saanut, raksuja sentään oli jotain 800g??

Pikkukisut (puolivuotiaat sisarukset) olivat saaneet saaliikseen päästäisen ja sitäkös piti sitten pyöritellä. Oli heille ihan törkeenmakeesikaihqu SUURI saalis.

Illan lätkätreenit oli kerrassaan mukavat ja ei kait ne muutenkaan ihan päin hanuria menneet?? Jäällä tosin tuntui siltä että syytä on tehdä luistinten teroitus ennen peliä joten pitänee käydä vielä lauantaina aamujäillä testaamassa miltäs ne tuntuu. Vaikka hyväthän ne on, tiiänhän minä sen.

Jaahas, huomenaamulla olis tarkoitus yrittää herätä lenkille, kun tuntuu kuitenkin tuo kurkkukipu hellittävän. Jotenkin se kummallisesti tuntuu tykkäävän liikunnasta ja etenkin raittiista ilmasta? Se olis herätys siis noin klo 05.15 joten eikun zZzzzzzZZzzzzz..