onkin jäänyt vähän vähemmälle kirjoittelu. Sain kuin sainkin eilen kodin muistuttamaan taas jokseenkin ihmisasumusta . Kunhan tässä taas on aikaa ihan reilummasti niin suunnitelmissa olisi repiä levyt olohuoneen seinistä, kun siellä alla on ah niin ihana hirsi. Kovastihan se tumma on että pitänee valaistusta hankkia sitten lisää, mut kaikki ajallaan.

Eilinen lätkäpeli ei ollut mikään menestys, paitsi vastapuolelle. Ekassa erässä näytti vielä melko hyvälle, mutta toinen erä toi taas "muutaman"mustan hetken. Huh, ei siinä oikeastaan ole juuri kerrottavaa koko loppupelissä.

Tänä aamuna sitten heräsinkin taas kurkku niin turvoksissa että katsoin parhaimmksi soittaa tohtorille aikaa, seurauksena lääkekuuri; poskiontelot ja kurkku tulehtuneet ja kaksi päivää pitäis olla paikallaan ja melko hiljaakin vielä?? Tosi helppoa. Mutta toivotaan että alkais helpottaa, ei ole ollu kivaa olla koko ajan kipeänä. Harmittaa kun ei pysty kunnolla treenaamaan eikä edes treenaamattomuus auta siihen että parantuisi.

Tämä päivä on mennyt lueskellessa ja pleikkaria pelatessa. Meinaa vaan tulla kuume ps3:n hankintaan, mutta jos sitä ehtii pelata vaan sitten kun on PAKOTETTU olemaan paikallaan, eli noin kerran kahdessa vuodessa niin mahtaako rahallisesti olla hiukka kallis hankinta?

Huominen pitää vielä malttaa pysyä paikallaan, eli mikä mahtava päivä tehdä rästiinjääneitä kirjanpitotöitä ja muita paperihommia.