kun pääsi aamulla juoksemaan. Tosin keli oli vähemmän mieltäylentävä. Piti silti hölkytellä 9km 15cm:n syvyisessä lumessa. Kuitennii mieli oli virkeämpi lenkin jälkeen kuin ennen sitä, vaikka "muutama" ärräpää tais tulla lausuttua keskellä mehtää. Koiraparat joutuivat putsaamaan tassujaan kymmenen minuutin välein kun lumi tarttui tassuihin.

Hierontahommia oli koko päivän, ja mukavia asiakkaita. Olinki menossa salille ohjaamaan, mutta asiakas oli unohtanut perua ajan kun aloin kysellä että mitäs minä täällä yksin. Eihän siinä sitten kun itselle treenikamat päälle ja nuoruuden innolla jalkoja ja vatsoja treenaamaan. Toivottavasti ehtii palautua sunnuntain peliin kun tuli ehket pikkusen liikaakin innostuttua kun oli taukoa treeneistä kipeenä olon takia. Tällasella mentiin tänään:

Tempaus 3x5x17,5kg

Syvä etukyykky 3x5x45kg

SJMV 3x7x80kg

Prässi yhdellä jalalla 3x8x85kg

Lähentäjät taljassa 3x10x15kg

Reisiojennus laskevana max x 35,30,25,20 kg

vatsoille jalkojennosto, rutistus taljassa, abcoaster ja uusi liike kepin kanssa, puoli-istuvassa asennossa melonta.

Kyllä jalat huuteli jo vähän armoa, vatsat tuntui olevan vähän arat eilisestä jumpasta jonka pidin, mutta muuten ihan jees treenit, vaikkei ihan täysillä vielä jaksakaan. Treenin jälkeen painelin kirjastoon hakemaan sisustuskirjoja, nam nam ja muutaman rikoksia pursuavan romaanin. Kun vielä jossain välissä ehtis sisustaa/lukea??

Sitten olikin oma hieronta ja ai jessus että oli kipeät paikat. Oliskohan kolme kertaa viikossa liikaa hierontaa?? Sillä saattais pysyä jopa kunnossa. No ei vaiskaan, ehkä jos kerran viikossa tai parin viikon välein edes onnistuis sovittamaan hierojaystävän kanssa aikataulut yhteen niin pysyisi nuo koipeliinit liikkumakunnossa.

Ja parempaa päätöstähän illalle ei voi olla kuin ulkosaunan lämmitys ja evästä naamariin.