Ja tänä aamunahan sitä päästiin kuin päästiinkiin juoksemaan. En yleensäkään juoksen mtn jättipitkiä lenkkejä, ihan jo siitä syystä että koska juoksen joka päivä, vois olla ylikunto aika lähellä, jos ei se muutenki aina pikkusen vaani kulman takana. Elikkäs tänä aamuna meni sellaiset 9km. Ja ai että miten oli ihanaa juosta!! Kyllä se parin päivän tauko palautumiseen näköjään auttaa, jopa vaikka olisi kipeänä. Mutta tuli kai sitä hiukka puolikuntoisena treenattuakin joten sikälikin nyt paremmat fiilikset treenata niin fyysisesti kuin henkisesti. Hurtat olivat myös erittäin onnellisia, hirveä höyryäminen alkoi siinä vaiheessa, tai siis sehän alkaa siitä kun astuu aamulla keittiöön, koirien makuuhuoneeseen ja yltyy yltymistään kunnes kaivettuani valjaat ja ehkäpä heijastinliivit esiin, se räjähtää ihan hulvattomaksi hyppimiseksi. Kyllä noissa kavereissa tuntuu virtaa riittävän. Eikä se lopu millään.

Työt alkoi tänään siinä kymmenen maissa ja kolme hierontaa oli päivän ohjelma, puolentoista- ja kahdentunnin sellaisia. Työpäivän lomassa kävin salilla tekemässä jalkoja, olis ehket ollu järkevää tehdä jtn muuta kun on ollu kipeänä, mutta kun jalkatreenillä saa niin hyvin kulutusta aikaan ja niitä on aina mukava tehdä niin pitihän se sitten...

Eli tällainen oli ohjelma:

Maastaveto 8x90kg, 2x5x100kg

Syväkyykky 3x7x45kg

Prässi 10x150kg 2x7x165kg

Lähentäjät taljassa 3x10x15kg

1 jalan kyykky hackissa 3x10x kelkan paino, olisko 25kg?

Potku taljassa 3x8x35kg

Voep huomenna olla kintut juntturassa.

Kotonahan olin jo klo 18 jälkeen, kun olin ensin hakenut fitnesstukusta tulleen paketin, jeeeeee!! Kotona odotti kahden uunin lämmitys ja päätin sitten samalla lämmittää saunankin. Jonne ei vielä tule sähköjä joten kynttilänvalolla mennään. Mutta ulkosauna saakin olla vähän wanhanaikainen. Saunan lämpiämistä odotellessa tuli laulettua muutama viisukin, Johanna Pakosen Jälkeen kaiken suuren, Madonnan Frozen ja lauluinnostus sammahti Tina Turnerin We don't need another heron jälkeen.

Päivä on taas ollu täynnä kaikenlaista, huomenna jatketaan samalla innolla. ja positiivisella asenteella!