Vilahti ohi ihan miltei huomaamatta. Vähänhän se väsytti herätä aamulenkille kun sunnuntaina uni taisi tulla noin yhden aikaan. Eli siis maanantain puolella. Herätyskello soi 7.00, mutta tottakai torkkua on aina painettava vähintään kahdesti. Kävin juoksemassa reilun tunnin, eli 9km. Kymmeneltä alkoikin sitten tuolijumppa, jota pidän kehitysvammaisille. Tuntiin saa kummasti naurua ja liikkeet sujuvat tooooosi paljon paremmin kun konkretisoi jonkin liikkeen eikä vaan sano että nostakaas nyt niitä käsiä. Esimerkiksi meillä oli ohjelmassa joulutähden nostaminen lattialta ja kurkottaminen ja kiinnittäminen kuusen latvaan. Sitä tietysti toistettiin useaan kertaan, sitten kuului jo kommentti "koristellaanko me koko kaupungin kuuset?" Sanoin että joo, urakkahommiks meni tää nyt.

Jumpan jälkeen menin salille, jossa kiusasin olkapäät, ojentajat ja hauikset seuraavalla liikesarjalla:

Hauiskääntö tangolla 3x8x22,5kg

Hauiskääntö maaten kulmassa 3x10x20kg

Hauiskääntl käsipainoilla istuen 3x8x10kg

Pystypunnerrus tangolla 3x7x27,5kg

Vipunostot sivulle/eteen/kulmassa 3x10x6kg

Pystypunnerrus käsipainoilla laskeva max x 16, 12, 9, 6 kg

Ojentajapunnerrus köydellä 3x10x35kg

Ranskalainen punnerrus 3x10x15kg

Jumpat jatkuivat, elikkäs toinen tuolijumppa, sekä kevyt kuntojumppa, jossa oli ohjelmassa gymstickiä ja totesin että ei tää kyllä kevyttä ole, kun itseltäkin valui hiki pitkin selkärankaa iloisena norona. Todella tehokasta. Jumppien jälkeen oli vielä pari hierontaa ja sitten taas kiire jäähallille lätkätreeneihin. Ja kyllä oli karppaajallekin liian pitkä päivä olla syömättä kun yhdeksän aikaan aamulla söin ja seuraavan kerran yhdeksältä illalla. Muutama pala tummaa suklaata tosin meni ennen harjoituksia, mutta kyllä silti tuntui että taju meinaa lähteä.

Kotona odotti uunin lämmitys ja saunakin lämpesi siinä samalla, ah, mikään ei voita ulkosaunaa. Ihan yliväsyneenä nukkumaan ja kyllä tänä aamuna tuntui siltä kuin joku olisi ajanut jyrällä yli. Kampesin raadon kuitenkin lenkille, 8km meni miten meni, kyllähän se vähän vetristi. Sen verran oli pakkasta että hurttimukset pysähtyivät useaan otteeseen nyppimään tassukarvoihin kiinnijäätyneitä lumipalleroita.

Päivän ohjelmassa oli ensin kaksi kotikäyntiä ja sitten kaksi jumppaa. Mahtoi olla tää jumppaope innostava näky kun taas gymstickillä naama irvessä väänsi kipeää ruhoa suuntaan jos toiseen. Onneksi ymmärsin syödä tänään myös päivällä. Tai no, ehdin syödä. Oma autokin tuli huollosta, joten pääsi pakkaamaan kamat hieman tilavampaan autoon kuin parina päivänä. Hyvin tuo täyttyi silti, pitäiskö harkita pakettiautoa??

Kotiin tullessa taas uunit ja sauna tulille, pientä siivousta ja kunnon iltaeväät, karppia tietenkin, mut en kyllä tiedä lähteekö tällasilla eväillä paino tippumaan niinku olis tarkotus? No senhän näkee sitten.

Eihän siinä sitten muuta kun unille että huomenna taas jaksaa...