Perjantaina heräsin ihan ajoissa aamujuoksulle, joka oli 8km:n mittainen, eli noin tunti ajassa. Pakkasta alkaa olla sen verran, että uunin lämmitystä oli ohjelmassa muutaman tunnin ajan. Sitten tulikin jo kiire lähteä viemään jumppakamoja opistolle ja ottamaan uudet lainaan. Sieltä kun saa aina kolmeksi viikoksi kerrallaan välineitä lainaan.

Kiirehän se stten lopulta tuli, vaikka ajoissa olevinaan olin. Olin salille mennessä jo auttamattomasti myöhässä ja laitoinki jo tekstiviestin asiakkaalle että nyt tulen vartin myöhässä, koska salireenejähän ei voi jättää kesken.   Salilla ohjelmassa oli rinta, olkapäät, ojentajat

Penkki 6x50kg 5x52,5kg 2x3x55kg

Vipunostot vinopenkillä 3x8x16kg

Ristikkäistalja 3x10x25kg

Vipunostot sivulle/eteen/kulmassa 3x10x6kg

Pystypunnerrus käsipainoilla 3x8x16kg

Dippi 3x8-10

Ojentajapunnerrus 3x10x40kg

Ainakin suunnilleen noin...Työt alkoivatkin vasta iltapäivällä ja kotona klo20, josta pikasuihkuun, vaatteiden pika (??) valinta, meikit naamaan, kaveri kyytiin ja eiku baariin. Ihan ajoissa oltiin paikalla, joten ehdittiin käydä karaokepuolella laulamassa muutamat viisut ja ihan tanssiksihan se loppuilta meni. Hieman ennen valomerkkiä alkoi sitten kotimatka, toki piti pysähtyä syömään. Samaan pöytään tuli istuskelemaan muutama "herrasmies" jotka ehdottelivat samaa taksimatkaa kun vähän samoille suunnille oltiin menossa. Onneksi minun kyytiläisenit ymmärsivät pysyä hiljaa allekirjoittaneen selväpäisyydestä ja kyvykkyydestä kuljettaa autoa. Joten kohteliaasti kieltäydyimme ja lähdimme jatkamaan matkaa. Auton avaimet kyllä uskalsin kaivaa vasta pihalla taskusta, ettei mukaan tuppaudu enempää kyyditettäviä, ei meinaan noin klo 4.30 aamulla ole hirveitä haluja lähteä kiertelemään kaikkia lähipitäjiä kuskin ominaisuudessa.

Apukuski oli onneki hereillä koko kotimatkan, koska tällä kuskilla on sellainen paha taipumus että väsy iskee kahdessa minuutissa ja kun se iskee niin meinaa väkisin painua silmät kiinni, jopa auton ratissa. Joten minä YRITIN pitää silmät auki ja apukuski tökki (lue:hakkasi) olkapäähän puolen minuutin välein että pysyn hereillä. Melko tehokas oli myös kohtalasen äänekäs "PÖÖÖÖÖ"-huuto.

Turvallisesti perllle kuitenkin, seuraavalla kerralla harkitsen hotellihuoneen ottamista. Kotona noin 5.30, huh huh.

Herätyskello soi lauantaina klo 9.30, koska tottakai oli päästävä aamulenkille ennen töiden aloitusta. Kävin juoksemassa 7km, jonka jälkeen oli taas kerran kiire, kamat kasaan, taas tekstiviesti asiakkaalle että myöhästyn (tästä alkaa tulla tapa) ja eikun auton rattiin. Autossa on alkanut ikävästi hihna vinkua, joten soitin siinä töiden välissä luottokorjaajalle että mitäs tehhään? Maanantaille järjestyikin aikaa, kiva juttu. Ilmeisesti kiristinrullan joutuu vaihtamaan, paljonkohan sekin maksaa??

Työt lopetin lauantaina vähän ennen neljää, sitten pikakäynti (on tainnu muutama päivä mennä tässä aika pikana?) kaupassa ja jäähallille edustusjoukkueen peliä katsomaan. Ja ihan reilu voittohan sieltä tuli. Parin tunnin istumisen jälkeen koko raato oli aivan jäässä, paikallisessa pubissa nautittu kaakao helpotti tilannetta sen verran että pystyi ajelemaan kotiin ja eikun  taas uunit ja sauna tulille.

Loppujen lopuksi olin niin väsynyt saunan jälkeen, jotta eihän sitä edes syödä jaksanut, joten eiku peitto korviin ja Zzzzzzz...