Kävin salilla treenaamassa takareidet ja vatsat, vaikka vähä tukkoiselta jalat tuntui niin kyllä silti hyvä treeni.

Maastaveto 2x6x90kg, 1x4x95kg

Syväkyykky 3x8x45kg

Prässi 1 jalalla 3x10x75kg

Potku taljassa 3x10x30kg

Jalkojennosto+lantionnosto 3x20x2,5kg

Rutistus taljassa 3x15x30kg

Vinorutistus pallolla 3xmax

Salin jälkeen oli vähän töitä, meni kyllä ihan huomaamatta kun oli mukavat asiakkaat. Kotona edessä uunin lämmitys ja olin kyllä niin väsynyt että piti laittaa kello soimaan 22.30, jotta laitan sitten pellit kiinni. Sohvalla tuli vedettyä sikeitä siihen asti. Kuten myös sen jälkeen, aamu kahdeksaan asti.

Maanantai on oikea jumppapäivä, joista kaksi tuolijumppaa, eli eivät ole sitten itselle niin raskaita mutta kyllä ne vaan nekin tuntuu. Jumppien välissä oli parin tunnin tauko, joten eikun salille treenailemaan. Nyt meni olkapäät, hauis ja ojentajat. Aamulenkin jätin sentään väliin kun kroppa on niin väsynyt ja työssä tulee paljon liikuntaa. Tosin koirakaverit eivät sitä päätöstä hirveästi arvosta.

Rinnalleveto 3x4x40kg

Pystypunnerrus tangolla 3x7x25kg

Vipunostot sivulle 3x10x6-7kg

Vipunostot taakse taljassa 3x10x30kg

Hauiskääntö istuen kp 3x4x12kg

Hauiskääntö taljassa scott laskeva max x 35,30,25,20kg

Ojentajapunnerrus 3x10x30kg

Kapea penkki 3x6x40kg

Etenkin rinnallevedossa huomasi että on aika rasittunut kun ei räjähtävyyttä oikein löytynyt... Nälkäkin meinasi taas yllättää, vaikkei karpatessa yleensä koskaan heti salin jälkeen ole nälkä, eikä muutenkaan tarvitse syödä kuin 2-3 kertaa päivässä. Onneksi ehti jumppien jälkeen syödä ennen hieronta-asiakkaan saapumista. Oli muuten kirjaimellisesti pikaruokaa, kun piti yrittää ahtaa evästä riittävä määrä noin kymmeneen minuuttiin. Töiden loputtua olikin aika lähteä jäähallille ja kamat päälle ja lätkätreeneihin. Ihmeen hyvin jaksoi treenailla, hyvät treenit oli kyllä. Jotenkin arvasinkin että kun koko päivän on ihan kamalan väsynyt niin klo 21 kun saapuu treeneistä kotiin, ei väsytä sitten yhtään. "Iltapalaksi" tein voissa paistettuja kasviksia ja kanaa ja nam nam jälkkäriksi suklaavaahtoa, tässä ohje:

150g tummaa suklaata (meinaa vähintään 70%, mielellään 86%)

2prk mascarpone tuorejuustoa

3 kananmunaa

6dl kermaa

makeutusainetta

Suklaa sulatetaan mikrossa tai vesihauteessa (varo ettei siihen pääse pisaraakaan vettä), kerma vatkataan. Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset ja vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset sulatettuun suklaaseen (hetken jäähdyttelyn jälkeen) ja lisää siihen valkuaisvaahto. Tämä "mössö" sotketaan mascarponejuustoon ja viimeisenä kerma ja makeutusaine. Nam nam.

Huomenaamulla saakin nukkua niin pitkään kuin huvittaa. (eli luultavasti olen ylhäällä klo 6 aamulla...) Salille ei ole huomenna asiaa, mutta keskivikkona pitää heti lähteä katsastamaan uudet laitteet mitä sinne huomenna asennellaan.