oli kokohieronta ja parit "normit" elikkäs tunnin kotikäyntejä ja sitten vielä yksi venyttelyjumppa, joka teki ah niin hyvää omillekin jumittumille koko ruhossa. Kävin juoksemassa saman aamulenkin kuin eilen, eli 9km ja hyvä oli keli, vaikkakin vähän tuulisempi kuin eilen.

Aamulla yritin tankata karppieväitä oikein olan takaa,kun tiesin että saattaa olla kello melko paljon ennenkuin seuraavan kerran pääsee syömään. Kunnon kulhollinen jogurttia, johon laitoin turkkilaista jogurttia, kermaa ja mangososetta. Juustoa menee kanssa ihan törkeät määrät ja sitten on hävetys suuri kun tänäkin aamuna huomasin töihin lähtiessä ettei ole purkkaa!! No piti sitten yrittää hönkiä muualle kuin kohti asiakasta kun aamulla ihan pikkasen tuli oltermannista siivuja vedettyä.

Salilla kävin tekemässä vähän sekalaisen treenin kun on peliviikonloppu ja muutenki treenit ihan sekaisin kun ollut kipeänä elikkäs tällaista settiä:

Selkä, hauis, vatsat

Kulmasoutu tangolla 3x10x60kg

Ylätalja köydellä 3x10x40kg

Alatalja 1 kädellä 3x10x30kg

Pulldown laskeva x40 x35 x30 x25kg

Hauisk, istuen käsipainoilla 3x4x12kg

Scott hauiskääntö taljassa 3x7x35kg

Jalkojennosto kuntopallolla 3x15x2,5kg

Kierto kuulan kanssa 3x12x12kg

Voimapyörä 3x15

Salin jälkeen jatkoin töitä vielä noin seitsemään, jonka jälkeen tulikin kiire jo jäähallille. Lätkätreenit oli ihan jees, vaikka tuntuu kyllä että ei siellä taida mitään tehdä oikein??

Muutahan tälle päivälle ei sitten mahtunut, muttta eiköhän tässä ihan riittävästi.