Eilen aamulla astelin erittäin toiveikkaana pakkasmittaria tutkailemaan...JA PERKELE!!! -29????? Ei kiva. Siitä kiukustuneena hyppäsin vielä kerran spinningpyörän selkään ja tunti meni KillBill vol2:n tahtiin. Harmitti oikeestaan jättää leffa kesken, mutta ei huvittanut polkea enempää. Pakkanen kuitenkin alkoi lupaavasti laskea, joten lupasin koirille että jos on korkeintaan -25 missään vaiheessa päivää niin lenkille mennään. Armoton hännänheilutus ja hösellys kertoi että tytöt olivat mielissään tästä uutisesta.

Päivällä kävin taas salilla naapurikunnassa, meinasi jopa olla ruuhkaa siinä vaiheessa kun oma treeni onneksi loppuvaiheessa. Treenasin ojentajat, olkapäät ja vähän selkää kun se ei jostain syystä halunnut torstain treenistä mennä kipeäksi, saatu että olisi tuntunut että sitä on edes treenattu.

Kulmasoutu kp 3x8x30kg

Ylätalja eteen 3x10x50kg

Alatalja laskeva x50kg, x45kg, x40kg, x35kg

Dippi 3x10x15

Ojentajapunnerrus 3x10x45kg

Ranskalainen punnerrus kp, yhdellä kädellä 3x10x6kg (en ole ihan varma painosta koska siinä ei lukenut paljonko mahtaa painaa...)

Vipunostot sivulle 3x10x8kg

Pystypunnerrus smith 3x5x32,5kg

Pystypunnerrus kp laskeva x14kg, 12kg, 10kg

Salilta kotiin uuninlämmitykseen, nälkä ei vaivannut, joten pakkanen kun oli laskenut noin -18 asteeseen, pidin hurttimuksille antamani lupauksen ja käytiin juoksemassa 8km. Olihan tuo vähän takkuista, iltajuoksu ei oikein ole miun alaa...Aamujuoksu on parasta, yöjuoksutkin vielä menee, mut iltajuoksu...Nöy nöy...

Yöjuoksulle oli tarkoitus saunomisen ja syömisen jälkeen lähteä, mutta bilehileen menojalan vipatus sammui ulko-oven sisäpuolelle, siihen kynnykselle. Tämä kun istui naama laitettuna ja bailuvehkeet päällä eteisen tuolilla, sai yhtäkkisen ankeuskohtauksen, joka kesti puoli tuntia. Se hälveni sen verran noin vartiksi että hyppäsin auton rattiin ja ajoin keskustaan,jossa kymmenminuuttinen keskustelu hyvän ystävän kanssa, muutama tekstiviesti toisen hyvän ystävän kanssa (joista toinen ei ollut lähdössä baariin ja toinen joutui töihin) selvensi sen että tämä lähti ajelemaan takaisin kotiin. Koti.

EIhän siinä sitten, aamulla silmät aukenivat ensimmäisen kerran viideltä. Valveilla noin puolitoistatuntia pohtien että joko on aamulenkin aika, mutta sekä silmät että jalat tuntuivat sen verran raskailta että päätin jatkaa unia hetken. Joo, eli pari tuntia. Ylös, ulos ja lenkille siis, 9km:n verran. Keli oli muuten hyvä, mutta kuuloelimet tuntuivat palelevan tuulessa, josta tulikin mieleen että ostoslistalla on uusi kypärämyssy, kauluri, kommandopipo vai onko se nyt sitten kypärämyssy ja windstopperpipo. Lenkin jälkeen oli ihan reilusti siinä aikaa, koska kollegan kanssa oli sovittu treffit salille yhden maissa. Joten hoitelin siinä vähän työ- ja kouluasioita. Salilla ohjelmassa takajalat ja se mikä on oikeastaan osana niitä jalkoja (allekirjoittanut on persjalkainen vättäkyttyrä, tämä ilmaisu lähtöisin Lahdesta...) + vatsat.

Syväkyykky smith 3x10x40-45kg

Prässi 3x9x135kg

Reisikoukistus 3x9x55kg

Potku laskeva 35kg,30kg,25kg

Pallon heittelyt (elikkäs tässä tapauksessa itse puoli-istuvassa asennossa ja salitreenikollegakaveriystävä heitteli palloa vuorotellen oikealle, vasemmalle ja keskelle ylös, josta se piti omin käsin napata kiinni, eikös ole muuten hieno selitys...) x3xmax

Rutistukset pallolla 3xmax

Tässähän sitä tälle päivälle treeniä. Puitakaan ei tarvinnut niin selkä vääränä kantaa. Yritin muuten salilla tehdä vartalonkiertoa istuen mutta Oi suuri viisas (tämä minua korkeammin koulutettu kollega ja neuvonantaja) käski kyseistä liikettä välttämään, koskapa allekirjoittaneella lähtee tunto vasemmasta jalasta, johtuen selän ongelmista. Ehkäpä järjellä ajateltuna tyhmempikin tajuaisi välttää mutta tämä itsepäisyyden perikuva (shetlanninponi, kuten tänään saamani nimitys kuuluu, ei ihan välttämättä kauhean imartelevaa, olen siis itsepäinen pieni pullero) tarvitsee käskytystä ylemmältä taholta.

Illalla kävi vielä hyvä ystävä kylässä, jota en ole pitkään aikaan nähnyt, nyt kyllä yritetään pitää useammin yhteyttä!! Mukava oli jutella henkevät ja kaikki vähemmän henkevät asiat. Kiitos.