Kun tuo aika taas vierähti enkä oo ehtiny päivitellä... Noooh, nyt tulee sitten muutaman päivän stoorit (pitää muistaa välillä käydä tallentamassa, nimimerkillä kokemusta on siitä kun kirjoittaa muutaman sivun ja PLIM! yhtäkkiä kaikki häviää...Elikkäs torstaista lähdemmä liikkeelle. Aamuaerobinen oli tunnin mittainen, juoksua siis. Maisemat olis voinu olla hienot, mutta ei oikein taho nähhä mitään kuuden jälkeen aamulla...

Hierontoja oli ohjelmassa 6kpl, jonka jälkeen kävin salilla treenaamassa rinta, hauis, ojentaja:

Penkki kp 15x18kg 2x10x20kg

Penkki smith 11x40kg 2x4x45kg

Pec-deck 3x10x35kg

Vipunostot vinop. 3x10x13,5kg

Ristikkäistalja 3x6x25kg

Hauisk tangolla 3x5-6x20kg

Hauisk istuen kp 3x10x10kg

Hauis taljassa laskeva max x 30,25,20,15kg

Dippi koneessa 3x10x45kg

Ojentajapunnerrus laskeva max x40,35,30,25kg

Salilta menin ohjaamaan venyttelyjumpan, ai että teki hyvää itsellekin. (notkea kuin norsunpoikanen...) Ja vielä yksi hieronta +illalla lätkätreenit, jotenka kuinkas siinä sitten käy...Niin ylikierroksillahan siinä käy. Nukkumaan taisin alkaa yöllä noin klo 01.30 joten olo oli perjantaiaamuna kellon soidessa taas 05.15 sen mukainen.

Työpäivä ei kuitenkaan ollut kauhean pitkä joten eipä hätiä mitiä. Ai niin ja hyviä uutisiakin tuli työrintamalta päivän aikana jotenka hyvin jaksoi! Töistä menin salille treenamaan pelkät vatsat :

Voimapyörä 3x5-10x5kg

Lankku 3xmax

Vartalon kierto istuen 3x10x40kg

Jalkojennosto+lantionnosto 3x10x2,5kg

Pallon heittelyt x3xmax

Abcoaster 3x10-11

iltapäivästä otin vielä yhden asiakkaan vastaan ja töiden päätyttyä äkkiä suihkuun ja kaverin luokse iltaa istumaan ja baariinhan se piti sitten lähteä. Laulun ja tanssin merkeissä meni kivasti ilta. Hyvää treeniä tuo discon lattialla heiluminen. Ei varmaan kauhean kauniin näköistä mutta mukavaa ja hikistä puuhaa.

Lauantaiaamuna kävin juoksemassa 9km, unta tuli sellaiset 5-6 tuntia mikä on aivan liian vähän mutta minkäs teet kun ikä alkaa sanella sen että kauhean myöhään ei aamulla tule nukutuksi vaikka kuinka myöhäksi olisi illalla mennyt.

Lauantaina olikin mukavasti aikaa ennen töiden alkua, salilla treenasin selän ja olkapäät. Selälle en tehnyt mitään raskaita perusliikkeitä kun jo toinen kerta oli kun sitä samalla viikolla treenailin. Niin no, leuanvetohan ei ole raskasta??

Ylätalja eteen 3x10x45kg

Leuanveto (avustajan kanssa, tämä ruho ei vielä nouse omin voimin...) 3x8-10

Alatalja 3x10x45kg

Pulldown 3x10x35-40kg

Ylätalja koneessa 3x8x30kg

Vipunostot sivulle 3x10x7kg

Pystypunnerrus smith 3x5x30kg

Olkapäillekin tein vain kaksi liikettä kun niitä tulee treenattua vähintään kahdesti viikkoon. Tavoitteena kun olisi saada noiden lätysköiden tilalle parit tennispallot.

Sunnuntaina ei tullut treenattua tietenkään mitään, koska oli lätkäpeli. Jotenki sitä on vaan kauhean väsyny, okeiii, ehkä tulee treenattua pikkusen liikaa (EHKÄ?? PIKKUSEN??) mutta tuntui että ekan erän jaksoi painaa kuin heikkopäinen ja kun toisessa erässä tuli stoppi niin ei enää auttanut painaa playta. Ei lähtenyt käyntiin. Korkeintaan FF (siis kelaus eteenpäin...) sellasella puolinopeudella. Peli meni miten meni, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ja se siitä.

Illalla olin aivan puhki, naatti, loppu, kaput, pelit seis, stop the music. Vaan kun on luvannu vielä hieroa niin hierottavahan se on. Onneksi oli sen verran hyvä ystävä että suoraan tunnustin että väsyttää ihan v*tusti, mutta luulenpa että piristyn. Ja joo, viisi minuuttia siihen meni kun totesin että eipä väsytä yhtään. Työnteko on sitten piristävää...

Tänään työt alkoi vasta kymmeneltä, joten lenkki 9km oli ohjelmassa. Kylläpä muuten loma siinteli silmissä jo heti aamusta. Kahdeksan päivän työputken kahdeksas päivä koitti viimein, huh huh! Keskittymiskyky oli lähtenyt reissuun, löytyy luultavasti Inarin korkeudelta (jonne voisin paeta joulua ja ehkä ensi vuonna sen teenkin...) mutta kunnialla(?) sain kuitenkin jumpat ohjattua ja vielä yhden hieronnan. Asiakkaan kanssa tulikin kyllä höpöteltyä koko ajan joten melko nopeasti meni kaksi tuntia.

Vielä illan viimeinen rutistus jäähallilla lätkän merkeissä, eikä pää usko vieläkään että minulla on LOMA!!! Kyllä todella tulee tarpeeseen. En aio tehdä muuta kuin nukkua, syödä  ja urheilla ihan tolkuttoman paljon! (Niin, niin, katsotaas viikon päästä, varmaan on remontit aluillaan ja oon ehtiny keksiä jonkin uuden harrastuksen...) Mutta tässä sitä nyt pitää vähän totutella ja rentoutua.