Nukkumaan tuli eilen mentyä vasta puoli kahdentoista maissa, joten herätyskellon soidessa viideltä...soidessa vartin tuli viisi...kaksikymmentäviisi yli viisi...kaksikymmentä vaille kuusi...varttia vaille kuusi...P**KELE!!!!! KIIRE!!!! Äkkiä sängystä ylös, vilkaisu pakkasmittariin kertoi että muutamat kerrokset vaatetta päälle, (-19) ja juoksemaan vaikka se sitten tarkoittaisikin sitä että myöhästyn koulusta. No, en onneksi kuitenkaan myöhästynyt.

Mukava päivä oli, ensiaputaitoja oppimassa. En kyllä yleensä viihdy koulun penkillä vaikka asiakin olisi kuinka mielenkiintoinen, mutta nyt asia oli TODELLA mielenkiintoinen ja kurssin pitäjä kyllä tuntuu asiansa osaavan, siis puhumisen ja humoristisen opettamisen, joten ensimmäisen kerran aloin vääntelehtiä penkissä vasta viiden tunnin istumisen jälkeen ja sekin johtui lähinnä siitä että selkä ei suuresti rakasta noin pitkiä istumissessioita.

Koulusta meninkin suoraan jäähallille, ei tällä kertaa omiin treeneihin tai peliin vaan katsomon puolelle. Ottelu kyllä päättyi kotijoukkueen häviöön...Viisi tuntia kylmässä koulussa (meidän luokka on ihan järkyttävän kylmä), kaksi tuntia (ainakin aluksi) kylmässä autossa, toiset kaksi kylmässä jäähallissa jäädyttivät kehon tehokkaasti, joten salilla sai sitten polkea kuntopyörää ihan urakalla että saisi edes hiukan kroppaa lämpimäksi. Kävinkin tänään naapurikunnan salilla, jonne minulla ei tule kovin paljon pidempi matka kuin "omalle" salille, mutta tänään kyllä kävin siellä ihan aukioloaikojen vuoksi. "oma" sali kun menee kiinni jo viideltä ja kyseinen sali missä kävin, on auki peräti kymmeneen. Omalla avaimella tosin. Mutta joka tapauksessa, treenivuorossa rinta, hauikset, ojentaja ja vähän innostuin olkapäitäkin tekemään.

Penkki 3x6x50kg

Vinopenkki Smithissä 3x8x45kg

Pec-deck 3x8x30kg

Ristikkäistalja 3x12x20kg

Penkki käsipainoilla 3x10x18kg

Hauiskääntö käsipainoilla 1x3x14kg, 2x8-10x12kg

Hauiskääntö taljassa laskeva max x 35, 30, 25, 20kg

Kickbacks 3x10x12kg

Ojentajapunnerrus laskeva max x40, 35, 30, 25 kg

Vipunostoja sivulle muutamia sarjoja 6-8kg

ihan hyvät treenit oli, huomenna takajalkojen ja vatsan vuoro.

Iltatreeniä ei tälle päivälle jaksanut/kehdannut/ollut tarvetta tehdä, paitsi jos puiden ja vesien kanto lasketaan treeniksi...