Joo-o, aloitin kirjoittelun jo tuossa tunti sitten, ja kyllähän sitä tekstiä muutama sivu ehti irrota kunnes yhteys alkoi pätkiä ja niinpä hävisi sitten ne kirjoitukset. Nyt ymmärtää bloggaaja että alareunassa on tallenna-nappi ja sitä saa käyttää. Mutta aloitetaanpa alusta...

"Aamulla" heräsin puoliltapäivin. Ehkä hieman univelkaa. Menihän se kotiintulo siihen 02.00 kun tuli baarissa eilenkin illalla käytyä. Kotiin ymmärsin lähteä tarpeeksi ajoissa, koska minulla on se taipumus nukkua missä vaan, myös ratissa, joten siinä sitten kaverit huolestuneena laskivat matkaan että selviänkö varmasti perille. Juu, kyllä, koska lähdin siinä vaiheessa kun väsytti VÄHÄN. Jos lähtee kun väsyttää PALJON, kyyti on ainakin mukana matkustaville melko jännittävä. Itselle ei, koska olisin kuitenkin suurimman osan ajasta silmät kiinni ja pää nuokuksissa.  Ja aamulla oli jokseenkin heikko olo. (ei, minulla ei ole krapulaa kahdesta litrasta kokista...) Kummalliset unet oli koko yön seurana ja hieman tuli kyllä pyörittyä, mikä lie, edelleen epäilen että uneen vaikuttaa pieni ylirasitustila.

Päätin siis jättää lenkin väliin, mitä kaduin jo hetkisen päästä, koska A) MINÄ HALUAN JUOSTA!!! B) Koirat alkoivat vimmata ylimääräistä energiaansa kiusaamalla toisiaan. Noh, onnistuin kuitenkin pysyttelemään sisätiloissa, ehkäpä väsymyksen ja aivan järjettömän pääkivun takia. (Siis ei edelleenkään sitä rapulaa...) Sen sijaan rintaranka tuntui olevan mobilisointia vailla, ja onneksi lätkätreenien yhteydessä sain avun siihen. RIKS, RAKS, POKS ja PAM, sanoi rintaranka ja päänsärky jäi jäähallille.

Ja olihan muuten jaloissa painoa treeneissä. Ihan siitä saa syyttää eilisiä takajalka/pakaratreenejä. Kiertoja, 1vs1, pelillisiä treenejä, esim karvausta ja nousua, peliä ja vaihtomiehiä huikeat 1 kpl, jotenka kintut veisaa vieläkin hoosiannaa ja pakaroissa tuntuu olevan nuotio??

Päätin tänään vähän herkutella ja ostin sitten sipsiä ja tummaa suklaata, ei kovin karppia evästä. Ja tätähän minä kadun viimeistään huomenaamulla kun silmiä ei erota lärvästä kun on naama niin turvoksissa ja entistä kovempi hinku sinne lenkille kun kroppa tuntuu liikkuvalta vesitynnyriltä kertyneen nesteen vuoksi. Aamun rutiiniin kuuluu myös syömisestä johtuen luultavasti pieni itsensämorkkaus peilin edessä ja vähän kiroilua, mutta se unohtuu viimeistään töiden alkaessa. Ja muutaman päivän päästä vesitynnyrimäinen olokin on muisto vain.

Noin vakavasti puhuen ja karppaukseen liittyen ;Oon omalle kohdalleni yrittänyt miettiä sopivaa ratkaisua/tapaa toimia siihen liittyen, että onko järkevä pitää ns. "hiilarimättöpäiviä". Ja se on vähän kaksipiippuinen asia. Toisaalta, onko hyvä "kieltää" itseltään kaikki? Toisaalta, koskaan siitä ei seuraa hyvää oloa ja kuitenkin aika turhaa energiaa että jos haluaa herkutella niin eikö sekin kannattaisi tehdä karpisti? Ehkä joillekin sopii hiilaritankkaus, ja en tiedä sopisiko se itsellekin vähän toisin tehtynä, mutta karu totuus on kuitenkin se että ehket ne hiilarihimot iskee kun on vähän tylsää tai masentavaa tms sellaisissa tilanteissa missä on ennen tottunut suklaata mättämään. En ole yli puoleen vuoteen syönyt "tavallista" suklaata vaan tummaa, enkä esim karkkia muuten kuin sokerittomana versiona. Kuitenkin vaikkapa jäätelö tai sipsit on hiilaripitoisia ja niiden syöminen aiheuttaa turvotusta, pahaa oloa, morkkista ja maharaasukin tahtoo mennä niistä sekaisin.Ja seuraavana päivänä tekee vielä enemmän mieli hiilareita. Jotta olisi kai järkevämpää unohtaa nämäkin herkut? Ihmisenä kuitenkin olen melko joko-tai, että jos joku asia ei minulle sovi niin se ei sovi. Ja niinkuin liikuntakin. Ei sitä oikein kohtuudella osaa harrastaa. Sama se on syömisessä. Suklaat ja karkit ei ainakaan pysyisi lapasessa ollenkaan vaan aiheuttaa ahmimiskohtauksia mikä sitten ajan kanssa sairastuttaa jossakin määrin jo aiemmin sairastamaani bulimiaan. Onneksi sen nykyisin kuitenkin tajuaa milloin meinaa lipsahtaa sille tielle ja ymmärtää palata takaisin ruotuun eli karppaukseen, mutta nyt jätän itseni pohtimaan tätä herkutteluasiaa. Eli luopuako kokonaan vai kestääkö välillä huono olo?? Itse asiassa kysymyskin kuulostaa jo melko typerälle...