Tiistaiaamuna nukuin niin pitkään kun unta tuntui riittävän, eli jotakuinkin puoli yhdeksään. Pää ei tajua että on loma ja luulee että on kamala kiire ja apua nyt on jouduttava, piti mennä jo, nyt oon myöhässä, kunnes sitä tajuaa että hetkinen, ei aikatauluja?? Tekemättä mitäänhän sitä ei osaa olla...Aamulla kävin juoksemassa tunnin ja lähdin tekemään pieniä joululahjahankintoja. Ensin tietysti itselle. Kävin kerralla kaksi lävistystä, kun oon haaveillut tuohon huuleen toista, mutta tässä välissä kulmakoru ehti viiden vuoden kulmassaolon jälkeen pullahtaa ulos, ja se harmitti niin paljon että otinpa sitten kulmaan uuden. Toivottavasti onnistuu ja paranee.

Treeniä ei tiistaille sen enempää tullut, jos ei lasketa karaokekaiuttimen kiinnittämistä kattoon. Yksin. Meinaan muuten aika hankala pitää yli puolimetristä ja yli kymmenen kiloa painavaa kaiutinta yhdellä kädellä kiinni ja haparoida toisella kädellä porakonetta jotta saisi edes sen ensimmäisen ruuvin kiinni. Arvaattekos muuten että eipä ollu kaunis näky (tosin enhän sitä itsekään voi kuin arvailla, kun ei todistajia ollut) kun kolmekymppinen akka kiroaa ja kiljuu, välillä meinasi tulla itku kun kiukutti niin paljon ja jalkaakin piti polkea ennenkuin noin 25.kerta toden sanoi kaiuttimen kiinnittämisessä. Treenistä se sekin tavallaan kävi, kyllä oli muuten selkä märkänä operaation jälkeen. Mutta kaiutin kunnialla paikallaan ja hetihän se piti kokeilla kuinkas se uudella paikallaan kuuluu. Hyvin kuului. Toivottavasti ei ihan naapuriin asti.

Tänä aamuna kävin juoksemassa reilun tunnin lenkin, pakkasta -25, ehket jo pikkusen liian kova keli. Lenkin jälkeen muistutin (vaihtoehtoja oli kyllä useita, kuvaa kavereille näyttäneenä) ilmeisesti lähinnä tyttöjetiä. Kuurassa oli lenkkeilijän naama, ripset ja hiukset. Lenkin jälkeen en heti lähtenyt salille vaan lorvin kotona (eli siivosin) kun kerran loma on .

Salilla iltapäivästä, ohjelmassa etureidet, vatsat

Etukyykky 3x5x45kg

Prässi 1 jalalla 3x10x50kg

Reisiojennus 3x10x60kg (oikeesti hulluja painoja saa käyttää uudessa laitteessa.)

LÄhentäjät taljassa 3x10x20kg

Vartalon kierto istuen 3x10x40kg

Jalkojennosto+lantionnosto 3x10x2,5kg

Rutistus taljassa 3x10x25kg

Olo oli jotenkin voimaton vaikka hirvee into olikin päällä. Prässin jälkeen oikeastaan vähän pyörryttikin. Aamupala ei kyllä ollut kovin tuhti ja siitäkin taisi tulla viisi tuntia siinä vaiheessa kun salille menin joten osasyynsä voi olla sillä. Ei ollu siis kauhean hyvät treenit, tein kyllä liikeet jotenki konemaisesti ja osin samoilla painoillakin mutta mitään tuntumaa ei oikein ollut. Noh, katsellaan huomenna sitten mitä se selkä sanoo. Viimeksi meni ainakin leuanvedoista tosi mukavasti kipeäksi Illalla tein kevyen treenin spinning-pyörällä C.S.I:ta katsoessa, noin 40 min. Vähän tuli hiki ja sopivasti nälkä. Suihkun jälkeen kulhollinen turkkilaista jogurttia kera kerman ja mangososeen, nam nam ja sitten ihan oleilua ja laiskottelua.

Sepä saattaa olla että huomisaamuinen juoksulenkki muuttuu sisäpyöräilyksi, mikäli sääennusteet pitävät paikkansa. .