Eipä ei. Kellon soidessa en kyllä ihan varma ollut kuinka syvältä unesta palasin todellisuuteen, mutta into pinkeenä olin heti lähdössä lenkille, kun kyllähän nämä maastot pystyy juoksemaan vaikka silmät kiinni. Kiireestä huolimatta kävin juoksemassa tunnin, josta seurasi kiroilua ja hammastenkiristystä ja periaatteessa puoli tuntia myöhästymistä, joskin urakkatyöläisellä/yrittäjällä työaika tuppaa olemaan vähän liukuva, useimmiten omasta huolimattomuudesta johtuen. Tällä kertaa kuitenkin tiesin että päivän ensimmäinen asiakas tuskin on paikalla ennen yhdeksää, joten ei hätiä mitiä.

Töistä ajelin viemään "työmualle" elikkäs opistolle lainassa olleita välineitä ja kertomassa toiveita ylemmälle taholle, siis toiveita mitä oon "kentältä" kuullut. Eli joskos sitä kahvakuulatreeniäkin vaikka saatais meille.

Sitten tulikin kiire ajella salille ohjaamaan, joskin kiire loppui asiakkaan unohtamiseen. Siis en minä unohtanut asiakasta vaan hän minut. Ehkä mie en ole kauhean mukava saliohjaaja?? Tein sitten omat treenit siinä,eli selkä ja olkapäät.

Ylätalja eteen 3x10x50kg

Alatalja 3x10x45kg

Kulmasoutu käsipainolla 3x8-10x26-30kg

Pulldown 3x10x40kg

Ylätalja eteen koneessa 3x10x30kg

Vipunostot sivulle 3x10x8kg

Vipunostot kulmassa 3x10x9kg

Pystypunnerrus koneessa 3x10x20kg

Meinasi olla nälkä jo pari tuntia ennen salille menoa, mutta onneks karppaus on siitäpuolin kiva asia että jaksaa ja jaksaa ja jaksaa, vaikka olis nälkä, eikä verensokeri oikein koskaan laske sillä lailla kriittisesti niinkuin "perusterveellisellä" ruokavaliolla. Eli vaikka nälkä jonkun verran yltyiskin, se ei johda siihen pohjattomaan ahmimiseen.

Illan ohjelmassa oli iltatreeniksi 50min spinningpyöräilyä. Sitä kun on itse vaan niin laiska että pitäis ehkä tehdä joku ohjelma itselleen, missä poljetaan niinkuin spinning-tunneilla, eli kuormaa ja tempoa vaihdellen yms. EI tuossa oikein kunnolla hiki meinaa tulla, vaikka mittarin mukaan nopeus kuitenki 35km/h. No, aika tasaistahan tuo maasto on. Vielä töitä tänään on vähän, ja suunnitelmissa olisi käydä laulamassa karaokea...Huomenna sitten virkeänä kouluun...