Lauantaiaamuna heräilin mukavasti kiireettömään päivään (joskin kiire se lauantainakin tuli...) Ja painelin ensimmäisenä juoksemaan, 8km. Kyllähän se taas vähän takkuiselle tuntui, ei sitä tarvitse paljon tuota lunta olla tiellä kun muuttuu kipittely paljon raskaammaksi. Nooh, lenkistä selvittiin kuitenkin muutaman kirosanan voimalla.

Salitreenissä oli rinta ja hauikset, melko kevyet treenit, kipeäksi kuitenkin itseni sain. Laittelen noita painoja/liikkeitä taas viikon alusta alkaen. Varmistajaa ei salilla ollut joten siitäkin syystä treeni jäi suht kevyeksi kun ei sitä penkkiä pysty silloin ihan loppuun asti tekemään (kuulemma ei kovin ihanaa rullata sitä tankoa mahan ja reisien yli jos se siihen rinnalle sattuu jäämään...) Salilta tuli kiire hiusten värjäykseen, siihen kun saa kulumaaan aikaa noin neljä tuntia, ensin juurikasvunvaalennus ja shokkiväri vaalennuksen jälkeen, jota oonkin sitten pitänyt päässä 2-4 tuntia, tarttuu hiukka paremmin. Ja juu, ei lähde hiukset päästä.

Illalla oli mukavat kemut tiedossa, joten sinne siis,myöhässä tietenkin...Hauska ilta oli, laulu raikui ja muutenkin oli meteliä mökissä. Pitihän se sitten käydä paikallisessa laulamassa muutama kappale, yhden kokiksen voimin. Kahdelta jo kotona nukkumassa.

Sunnuntaina heräsin siltikin kahdeksan jälkeen ja mitäs sitä sitten muuta kun juoksemaan. 9km meni taas lievästi kiroillen lunta ja omaa hieman väsynyttä oloa. Taitaa olla parempi pitää yksi välipäivä juoksemisesta?? Salille ehdin yhdeksi, mikä on suotavaa ellei jopa välttämätöntä koska näillä leveysasteilla salin ovet sulkeutuvat klo 15...Treenivuorossa takareidet+vatsat. Lonkan koukistaja tuntui olevan kipeä, ilmeisesti juostessa jännittää sen verran jalkoja? Ihan hyvät treenit silti, vaikka alussa salilla olikin niin paljon väkeä että siinä kun neljä ihmistä tahtoo tehdä kyykkyä/maastavetoa niin kylmähän siinä tahtoo tulla omaa vuoroa odotellessa.

Illaksi sain hyviä ystäviä kylään, saunomisen ja laulamisen merkeissä ja tarkoitus oli lähteä taas baariin. Ja sinnehän sitä sitten mentiinkin, mutta ainakin allekirjoittanut oli niin väsynyt (ja kyseisestä baarista ei edes saa light-colaa piristykseksi...) että kahden maissa taas kotona ja suoraan nukkumaan. Että tosi tylsää tää elämä välillä...