Aamulla ei kertakaikkiaan olis jaksanut nousta. Mutta sitten kun nousi ja kone lähti käyntiin niin eipä tunnu sammuvan vieläkään millään...Aamulla ei koskenut mihinkään, ei edes jalkoihin vaikka eilen olikin lätkätreeneissä kohtuulliset luistelut ja aina välillä vaivaa lievempi taikka vaikeampi penikkatautikaan ei kintuissa vaivannut. Jotenka kipittelin 9km, ja jopa talvikelissä noin tuntiin. (kyllä, minä olen melko hidas...)

Pieni ajatus oli pitää salista välipäivä, koska illalla pitää vetää kolme jumppaa, mutta kollegan "houkuttelemana" pitihän se kuitenkin salille lähteä. Ja hyvä oli että tuli lähdettyä, oli kyllä tosi hyvät treenit. Vähän sekalaista settiä, kun viikonloppuna on tuplapelit, niin enpä viitsiny jalkoja kauheasti rääkätä. Tempausta, riveä, prässissä muutama kova sarja, askelkyykkyä pelkällä tangolla ja vatsoja.

Päivällä oli yksi kokohieronta, jonka jälkeen taas pientä tavaroiden pakkausta ja kaikkine kamppeineni jumppia ohjailemaan.Kyllä se ihan treenistä itsellekin käy, ja veikkaanpa tuntemuksista jaloissa (ja takapuolessa, erityisesti piriformis-lihaksessa) että huomenna saattaavat olla kipeät. 

Päivän syömiset oli vähän huonot, noin niinkuin määrältään, mutta hyvin tuntui kuitenkin jaksavan joten eipä hätää...Nyt odotellaan sitten sitä koneen sammumista ja uniukon hiekkaa silmiin...