Perjantai oli shoppailupäivä. Sovittiin jo aiemmin ystävän kanssa että silloin mennään ja koska minä olin kuskina, lähdettiin tunnin verran myöhässä, koska minun piti käydä juoksemassa ja jo siinä vaiheessa laitoin viestin että voidaankos lähteä puoli tuntia sovittua myöhemmin että ehdin käydä salilla. Ai niin , perjantain aamupala oli taas jogurttia eli 200g turkkilaista jogurttia, kermaa 0,5dl, mansikoita 200g.  Noh, niinhän siinä kävi että salille lähtö vähän venähti ja salillakin meni suunniteltua kauemmin...Kun tunti myöhässä menin sitten ovikelloa soittamaan, kommentti kuului "ei se mitään oon jo tottunu" Eli siis oon aina myöhässä...Mutta sitä salia sen verran että kinttukiusausta siellä tein, elikkäs kulkuvälineitä rääkkäsin seuraavaan tapaan...

Syväkyykky 10x40kg, 8x50kg, 10x50kg, 8x50kg

Prässi 10x150kg, 2x6x175kg, 10x150kg

Reisikoukistus 10x55kg, 10x65kg, 7x70kg

Potku + Lähennys supersarja 3x10+10x35+20kg

Reisiojennus laskeva max x 55, 50, 45kg

Ja kuten ohjelmastakin voi huomata niin kiire oli...Shoppailureissulta löytyi vähän sitä sun tätä, ne kun on nuo alennusmyynnit pihin shoppailijan unelma. Mutta mikä parasta niin löysin peräti KAHDET juoksekengät jos nyt jotain hyödyllistä ostosta pitää mainita. Ihan tavalliset ja sitten ne gore-texit. Ja vielä juuuuuuusst sen merkkiset mitkä on mielettömän hyvin käyny jalalle. Ihanaa.

Joensuusta poispäin ajellessa oli karmivan huono keli ja koska illalla oli ollut tarkoitus lähteä baarissa käymään niin piti kyllä jäädä ihan kotikylään. Miun nukahtamistaipumuksella siinä kelissä yöllä kotiin ajaminen, lopputulos = ??????? Mukava ilta olikin. Tottakai.

Niin ja söin muuten lounaaksi salaattikebabin ja baarista lähtiessä piti käydä, mikäs muu kuin salaattikebab, jota vielä kotiin tullessa höystin hieman juustolla. Että silleen...Ja arvatkaas mitä olin tilannu ruuaks lauantain joukkuesaunailtaan... Yritin muutamasta paikasta jäljittää että onhan tuo kebabliha ihan kebablihaa eikä siihen ole survottu hiiilareita ja siinä uskossa nyt olen että ihan puhdasta, tosin mausteista lihaa...Korjatkaa jos olen väärässä.

Noh, lauantaina oli mielettömän ihana lähteä lenkille kun tiet oli yöllä aurattu eikä lunta ollut juuri tullut. 9km tuntui jopa kevyelle. Ja uudet lenkkarit oli tietysti jalassa...

Aamupalaksi söin vain 8 siivua juustoa kun ei oikein nälkä ollut ja tiesin että pitää taas se yksi kebabateria sinne saada mahtumaan. Tosin kyllä sinne mahtuu ihan hyvinkin. Syön kuulemma paljon? Aijjaa, onko muka metrilenkin pätkä + grillimakkara+pähkinät+tomaattirasia liikaa?? Mulla on ontto jalka. (vaikeuttaa kauheesti tuota dieettiä...) Salilla jaksoi kuitenkin kohtuullisen hyvin, treenattavana hauis, olkapäät ja vatsat.

Hauis tangolla 9x25kg, 2x6x27,5

Hauis kp 3x9x12kg

Hauis Scott laskeva max x 40, 35, 30, 25kg

Viparit sivulle+talja super 3x10x5/7kg

Pystypunnerrus smith 10x30kg, 10x32,5kg, 2x7x32,5kg

Pystyp kp 3x10x16kg

Jalkojennosto+lantionnosto 3x10x2,5kg

Abcoaster 3x15

Rutistus talja 3x10x25kg

Salilta suoraan jäähallille edustusjoukkueen peliä katsomaan kera seuran  juhlallisuuksien, kun seura täytti vuosia. (Pakko laittaa näin kun en muista että kuinka monta. Eipä noloa...) Peli oli kotijoukkueen maalijuhlaa ja koko kolme erää palelluttuani lähdettiin hakemaan eväksiä saunailtaan. Kolmetoista pizzaa ja neljä kebabateriaa. Pikkasen hirvitti kuskata niitä autoon kun pelotti liukastuminen. Luultavasti se pizzalaatikkovuori olis pysyny pystyssä ja itse olis tömähtäny häntäluulle jäähän. Mukava ilta oli joukkueen kanssa. Etenkin illan ohjelma oli huippulaatua. Ja illan ateriana tosiaan se salaattikebab...Baariinhan se tuli lähdettyä, aika "ajoissa" kuitenkin kotiin nukkumaan, tietäen että sunnuntaina on jumppien suunnittelua tiedossa. Aamun vähäinen syöminen varmaan kostautui koska yöllä piti vielä syödä jauheliha-kasvissekoitusta juuston kera pieni annos.

Sunnuntaina kävin juoksemassa 8km. Aamupalaksi Hk:n sinistä 100g (ei ihan karpeimmasta päästä mutta tykkään niiiiiiiiiin...!!) ja juustoa kymmenen siivua. Ja eikun salille. Rinta ja ojentajat vuorossa.

Penkki 3x50kg, 6x55kg, 2x4x57,5kg, 11x50kg

Vinopenkki smith 10x40kg 2x6x45kg

Ristikkäistalja 3x10x25kg

Pec-deck 3x9x40kg

Dippi koneessa 10x45kg, 4x55kg, 7x50kg

Ojentajapunnerrus 2x10x45kg

Ranskalainen taljassa laskeva max x35, 30, 25, 20kg

Salilta menin kollegan murjottavaksi ja arvatkaas olinko jumissa...Huutamatta pystyin olemaan ja teki kyllä tosi hyvää, oli imelänkipeitä ja vähän kyllä vähemmän imeliäkin kohtia. Jumijunttura. Oli sitten kiva ihan rentona alkaa suunnittelemaan jumppia. Pikkuisen kokeili hermo- ja älynystyröitä tuolitanssin suunnittelu mutta onneksi netistä löytyy paljon tietoa...Taisin lopetella puolen yön aikaan, koska mitäänhän ei koskaan voi tehdä ajoissa, esimerkiksi lomalla tai vapaapäivänä. Ei, kyllä se viimeinen ilta on aina paras.