Aamulla herätessä ja lenkkivaatteet saatuani niskaan ryntäsin pihalle ja totesin: Lunta. Taas. Eiiiiiiiiiiiii!!! Epätoivoa lisää aina kipeiden jalkojen/lumisateen/jonkin muun raskauttavan tekijän aiheuttama väsymys lisäksi VALTAVA ylämäki mikä on miltei aina kiivettävä ylös kun lenkille haluaa. Kokeiltu on kuinka kovaa sitä pääsee pyörällä alas. Taisi olla jotain viidenkympin pintaan. Noh, mutta yllätys oli suuri, kun tulin risteykseen jossa piti päättää mihin suuntaan lähden. Rantaan vievä tie oli aurattu??! Jeeeee, sinne siis!!

Aamupala oli tuttuun tapaan jogurttia, elikkäs:

Turkkilainen jogurtti 200g, mangosose 100g, kerma 0,5dl, juustoa 10 siivua. Hiilarit 22g.

Kevätkauden jumpat alkoivat ja aamun ensimmäisenä kävin vetämässä tuolitanssia. Jokseenkin uusi aihe itsellenikin. Sitä nimittäin piti pähkäillä sunnuntai-iltana puolille öin, kun en meinannut saada kiinni ollenkaan että mitä, miten, koska, miksi?? Ekan jumpan jälkeen onkin tauko ennen seuraavia joten se on "pakko" mennä sitten salille siinä välissä. Ohjelmassa selkä ja vatsat. (mitään muuta en olis voinut tehdäkään kun joka paikka niin kipeänä. Ja selästäkin nahka kollegan käsittelyn jälkeen)

Kulmasoutu 10x50kg, 3x10x60kg

Ylätalja eteen 10x45kg, 2x10x50kg

Alatalja 3x10x50kg

Ylätalja koneessa 3x10x35kg

Pulldown istuen 3x10x40kg

Voimapyörä 3x10-16

Rutistus pallolla 3x20-30

Jalkojennosto+lantionnosto 3x6-9x2,5kg

Salin jälkeen oli vielä pari jumppaa, yksi tuolijumppa ja kevyt kuntojumppa. Haaveilin jo puolessavälin jumppaa ruuasta, koska tajusin haaveillessani että olinhan järjestänyt päivän toki niin että syömään ehtii vasta yhdeksältä illalla. Kun on ensin tehnyt sen ruuan. Jotenka jumpasta suoraan kotiin, äkkiä laittamaan työtila asiakasta varten, pari hierontaa, pätkä HK:n sinistä kurkusta alas ja ajelulle jäähallia kohti--->lätkätreenit. No eihän siinä, mitään en tajunnu, enkä mitään jaksanu mut kivat treenit. Onneks tuon karppauksen ansiosta ei kuitenkaan ihan kuukahda eikä verensokerit heittele häränpyllyä vaikka syöminen jäisi vähemmälle. Mutta noilla liikuntamäärillä olo ei kieltämättä ole häävi. Treeneistä sitten kotiin ruuan laittoon. Onneksi kala oli valmiina, sitä ei tarvinnut savustaa, koskapa eväänä oli:

Kasvikset voissa paistettuna 300g,(voita tässä 75g) Lämminsavulohi 200g ja jälkiruuaksi herkuttelin tummalla suklaalla. Koko päivän hiilarit kipusivat 92grammaan, mutta tuskinpa tuo heilauttaa suuntaan tai toiseen.

Ilmeisesti maanantain pitkä syömättömyys lisäsi myös tiistain nälkää kun tuntui jo lenkillä että voishan tässä syödä. Aamupala sama kuin maanantaina. Aamupäivän ohjelmassa oli jumppaohjelmien tekoa ja kun sain ne valmiiksi, lähdin lumikenkäilemään. Joopa joo. Koirat olivat korviaan myöten hangessa, minä vain polvia myöten. Tästä tulemme siihen johtopäätökseen että joko A) Minä olen liian lihava B)Lumikengät on liian pienet (tietysti tuo A ja B voivat kompensoida) C)Lunta oli ihan liikaa D) vähän kaikkia näitä. Yritin tehdä vähän polkua metsään jotta seuraavalla kerralla olisi mukavampi mennä, mutta taitaa tuo taivaalta satava valkoinen nollata sen suunnitelman. Kyllä siinä lämmin tuli tarpoa umpihangessa. Koiraraasuilla oli pers-, maha- ja rintakarvoissaan kiinni uskomaton määrä lumipaakkuja. Yritin enimmät kiskoa irti ennen sisälle laskemista ettei tule vesivahinkoa. Kait se tuo hangessa juokseminen tekee noille ADHD:n ominaispiirteitä omaaville flattiyksilöille hyvää kun nytkin ovat malttaneet nukkua koko illan.

Minä painelin lumikenkälenkin jälkeen suihkuun, ja taas vähän evästä naamariin, kasviksia voisssa ja vielä sitä kalaa, sekä juustoa nam nam! Työhuone kuntoon ja eikun asiakasta ottamaan vastaan. Sitten vielä kotikäynti ja pari jumppaa illalla. Kotona odotti vielä vähän työjuttuja, pientä ruokavalion loppusipistelyä jotta voin antaa sen asiakkaalle. Uunin lämmitys, sauna tulille. Ja sitten sauna päätti että savusauna kuulostaa hyvälle. Voi olla joo, mutta savutyöhuone taikka savutakkahuone ei. (Mulla on siis sauna ja työhuone samalla sisäänkäynnillä). Mutta tässä lämpiämistä ja savun hälvenemistä odotellessa kirjoittelen ja taidan lähtee laittamaan kynttilätkin tulille saunaan. Ja muistan sammuttaa ne kun poistun!