NImittäin kevätdieetti (ehkä sitä sitten keväällä ollaan tavoitteessa...)  Hiilarit pitäisi pitää siinä 60gramman tuntumassa, pidän kyllä ruokapäiväkirjaa, josta ainakin osan yritän jaksaa/muistaa rustata tännekin. Kalorit pitäisi hilata tuonne reiluun 2000:een, tilannetta tarkkaillen. Ja kai sitä pitää vaa'allekin hypätä jossakin välissä. SIis tämän dieetinhän piti alkaa vasta huhtikuussa kun pelit ovat ohi mut ei kärsimätön malta. Jos olo alkaa olla sietämätön kovien treenien takia  (vaikka tuskin ne kauhean kevyeksi olisi huhtikuussakaan muuttuneet...) niin pitää sitten vain kestää  ja siirtää. Tavoitteena on saada sellaiset 5-7kg miinusta. Tällä hetkellä onkin kyllä sellaiset nestekertymät että ihan itkettää katsoa peiliin, mutta jospa tässä parin viikon kuluessa tulis siitä asiasta hieman paremmat fiilikset. Noh, aamulenkkihän  tuli käytyä, 8km. Voin vaan kertoa että tuskallista oli. Selkä on oireillut nyt entistä pahemmin, joten juoksepa siinä kun et tunne vasenta jalkaa ollenkaan paitsi ukkovarpaan. Kaikki muut varpaat tikkuilee, selkään koskee eikä jalalle uskalla koko ruhon painoa runtata kun se saattaa lähteä alta. Paikallisen arvauskeskuksen mukaan :syö buranaa. EIkun anteeks. Syö Panadolia, ei siellä mitään leikattavaa ole. Joo, enpä ihan ensimmäisenä olis sinne leikkaukseen haluamassa, mutta tää alkaa suomeks sanottuna vituttaa. EI kai siinä muuta kun sitä Panadolia sitten...

Aamupalan kalorit oli 700 ja hiilarit 25,6g, vähemmänkin olisi hiilareita voinut olla, mutta kalorit ihan ok, ajatellen että päivän kalorit jakautuu kolmelle aterialle. En oikeastaan ketoosia tavoittele, siinä lähtee jo vähän liiaksikin ruokahalut, eikä ehkä näillä hiilareilla siihen pääsekään, vaikka se yksilöllistä onkin. Katsotaan miten lähtee menemään. 

Aamupala siis:

Kananmuna 3kpl, silliä 100g (tästä tulee mausteliemen takia vähän liikaa hiilareita...), tomaattia 150g, oltermannijuustoa 5 siivua. 

Tänään on koulupäivä, joten sinne joutuu ottamaan jogurtin mukaan, eli hiilareita siinä annoksessa tulee olemaan noin 30g, eli ei hirveästi illalle jää, mutta parempi onkin hiilarit syödä päivällä kun ne vielä kuluu, ei niitä yöllä mihinkään tarvita. 

Mutta ennen opiskelua salille!