Elikkäs lähdemme liikkeelle maanantaista 27.12.2010. Enhän mie edes muista niin kauas...?? Lenkillähän sitä on vissiin tullu käytyä? Salille en mennyt, koska alkoi olla sellainen saliputki takana ettei nyt ainakaan ylikuntoa heitä päälle. Että siinä siitä maanantaista. Tässä syy miksi blogia pitäisi kirjoittaa päivittäin.

Tiistaiaamu alkoi tottakai lenkillä. Kävin shoppailemassa isossa kaapunnissa (elikkäs Joensuussa), joulupukki toi myöhäislahjana sukset ja tarttuihan sieltä jotain muutakin mukaan. Iltaanhan se meni ja hirmu hinku olis ollu päästä testaamaan hiihtämistä kymmenen vuoden tauon jälkeen, mutta ei jaksanut lähteä enää minnekään, ne on rankkoja nuo shoppailureissut.

Keskiviikon kulutin siivoamalla aittaa (eli poltettavia tuli iso kasa, samoin kuin kirpparille lähteviä vaatteita) Se kummasti piristää kun ei joka nurkassa pyöri aivan tolkuttomasti tavaraa. Vaikka pyörii sitä aika paljon vieläkin. Keskiviikko siis urheilusta vapaapäivä.

Torstaina 30.12 tuli sitten siitäkin edestä liikuttua...Aamulla tietysti normilenkki, noin tunti, lenkin jälkeen oli PAKKO päästä testaamaan suksia, joten eikun sukset auton kyytiin ja ajelemaan kohti latuja.Jännitti ihan kauheesti että osaanko edes hiihtää ja toivottavasti siellä ei ole muita ja apua!!!  Ja TOTTAKAI piti mennä sille 5km:n lenkille, joka on täynnä kammottavia mäkiä. Ja ai että miten mukavaa se oli painatella verenmaku suussa sitä lenkkiä. Joka ylämäen jälkeen piti pysähtyä puuskuttamaan ja äkkiä myös vilkaisu taakse että tuleeko joku perästä,näkikö kukaan?? No kukaan ei onneks nähnyt, 5km riitti mulle heti alkuun. Kollega lupasi voidella sukset, että sitten niillä saattaisi päästä jopa kovempaa.

Ennen treenejä menin salilla, jossa ohjelmassa olkapäät, ojentajat, hauis.

Kapea penkki smith 3x6x50-55kg

Dippi koneessa 3x9x45kg

Ojentajapunnerrus 3x10x35kg

Vipunostot sivulle 5x10x7-8kg

Pystypunnerus smith 3x7-9x30kg

Hauiskääntö kp 3x5-9x12kg

Pystypunnerrus koneessa 3x9x25kg

Hauiskääntö kp istuen 3x10x10kg

Illalla oli vielä lätkätreenit, harkkapeli alunperin, mutta se valitettavasti peruuntui. Joukkuekaverin sanoin "oli kuin olisi viety tikkukaramelli lapsen suusta kun peli peruuntui" Kuvaa tunnelmaa.

Perjantaina aamuaerobinen, ja sitten taas Joensuuhun shoppailemaan. Koska olin päättänyt haluta karaokeharrastuksen tueksi langattomat mikit. Ja kun mie jotain haluan niin miehän sen sitten haluan. Siis aina en saa.

Salilla kävin treenaamassa jalat

Syväkyykky 5x10x40-47,5kg

Prässi 10x150kg, 3x6x175kg

Reisiojennus 3x5x55kg

Reisikoukistus 3x10x50-60kg

Lähentäjät taljassa 3x10x15kg

Askelkyykky 3x10x30kg

Nyt kun lätkänpeluu alkaa taas ihan "tosissaan" Suomi-sarjan muodossa niin salilla olis tarkoitus muuttaa tietenkin vähä treenejä. Elikkä niillä viikoilla kun on peli, teen jaloille vaan liikkeen tai pari esim selän kanssa samana päivänä tai sitten aerobisen/räjähtävän treenin alkuviikosta (tempaus, rive, syväkyykkyhyppy), ihan tuntemusten mukaan oon aina treenissä menny, joten niin nytkin. Joka tapauksessa jalkoja vähän, mutta ei oikein treeniksi asti pääse kehumaan.

Pelittömillä viikoilla voi tehdä sitten kunnollisen jalkatreenin, riippuen taas vähän palautumisesta.

Uudenvuoden aatto sujui omalta kohdalta melko rauhallisissa merkeissä. Baarissa tuli kyllä käytyä, mutta vähän oli porukkaa ja itsellä fiilikset ihan poissa. Joku masiskausi ilmeisesti pukkaa päälle? Ei vaan huvittanu eikä jaksanu. Ai niin mutta hyvää uutta vuotta kuitenkin!!

Aamulla taas jaksoi kun tiesi että pääsee lenkille. (vähän rajoittunutta tää miun elämä...) Lenkin jälkeen salille. Selkä ja vatsat kiusaamisen kohteena:

Kulmasoutu 9x60kg, 3x6x65kg

Alatalja 3x8x55kg

Ylätalja koneessa 2x10x35kg, 2x6x40kg

Pulldown istuen 3x9x40kg

Ylätalja eteen laskeva max x 50,40,35,30kg

Voimapyörä 3x12-15

Abcoaster 3x15x5kg

Jalkojennosto taljassa 3x10x5kg

Rutistus pallolla 3x10

Lauantaina pidimme privaattikaraokeillan ystävän kanssa. Kyllä muuten jos ei vatsat ollu jo treenistä kipeänä niin nauramisesta oli. Saunottiin ja laulettiin. Ja yritettiin paistaa makkaraa saunan kiukaalla. Ja saunan uunissa. Huom, yritettiin. Kyllä niistä syömäkelpoisia sai lopulta, mutta rapeudesta ei voi kehua.

Käytiin paikallisessa vielä pari kappaletta laulamassa, mutta ei ollut porukkaa kyllä yhtään liikenteessä ja väsymys painoi joten eikun nukkumaan. Puhetta toki oli karaokeillan uusimisesta, koska eihän ehditty laulaa paljon mitään!!

Sunnuntai alkoi tietenkin aamuaerobisella, jonka jälkeen taas kiirus salille. Ohjelmassa rinta ja olkapäät.

Penkki 5x50kg, 7x52,5kg, 6x55kg, 7x50kg

Vinopenkki kp 3x10x18kg

Pec-deck 3x10x40kg

Ristikkäistalja 3x10x25kg

Rintapunnerrus laskeva max x 40, 35,30,25kg

Vipunostot sivulle talja+kp supersarja 3x10+10x5-7kg

Pystypunnerrus 10x25kg, 2x7x27,5kg

Pystypunnerrus kp laskeva max x 13,5, 12, 10, 7 kg

Sunnuntai-iltana tuntui jo vähän heikolle olo ja alkoi aivastuttaa ja tänä aamuna se sitten iski. Flunssa. En ole ilmeisesti kauhean tunnollinen työntekijä kun heti sairastun kun loma päättyy. Mutta tälle nyt ei mtn voi, jotain siirtoja joutuu tekemään, mutta eiköhän se tästä.