Mutta aloitetaas kuitennii sillä keskiviikolla...Ruho keräsi aamuksi aivan älyttömät turvotukset?? Ei voi ymmärtää? Hiilarit reilusti alle sata ja kaloritkin hyvinki kulutuksen alle. Noh, toki alussa voi turvottaakin ennenkuin paino lähtee tippumaan, seuraillaan tilannetta. Manakeri sanoi että voi se johtua myös sunnuntain elektrolymfa-kokeilusta (siis sanoinko nyt edes oikein että mikä hoito se nyt sitten olikaan, mutta pitäis olla nestettä poistava jne??) Jotta mulla on niin omituinen runnakko (siis bodi) että se kerääkin nestettä tai että ehket jtn  vialla. Tai sitten jos on liian kuiva niin sekin kerää nestettä ja kun karppauskin on periatteessa diureettinen dieetti...Niin...Jotta tätähän voi pohtia loputtomiin. Mutta eikun vedenjuontiin, katsotaan lähteekö nesteet liikkeelle...Aamulenkki tuntui suorastaan tuskaiselle raahata mukanaan noin kolme kiloa painavampaa taakkaa... Salilla kävin treenaamassa olkapäät ja ojentajat :

Pystypunnerrus tangolla 2x5x30kg, 4x30kg

Viparit sivulle 14x7kg, 3x10x7kg

Viparit talja yhdellä kädellä 3x10x5kg

Dippi koneessa 3x10x50kg

Pystypunnerrus kp laskeva max x 16, 10, 7, 5kg

Ojentajapunnerrus 3x7-10x40kg

Ranskalainen ylätaljassa 1 käsi 3x10x15kg

Kickbacks laskeva max x 10, 7, 5, 4kg

Torstaista ei enempää mainittavaa, aamulenkki oli jokseenkin yhtä tahmea kuin edellisenäkin päivänä. Hierontoja koko päivä, lopuksi jumppa ennen yhtä hierontaa ja olin menossa vielä yhdelle kotikäynnille, mutta eipä muistanu hierottava ollenkaan että olin tulossa ollenkaan. Onneks kyseessä oli hyvä ystävä, joten turinoitiin tunti ja lähdin sitten jäähallille. Taas kerran vähän huonosti syoneenä mut ehkä hiukka paremmin kuin maanantaina jaksoi, kaikki muu menikin sitten ihan päin helvettiä.

Perjantaina sitten olikin mukava kiireetön aamu, ehti käydä pitkällä lenkillä ja siivoilla rauhassa ennen salia. Treenistä tuli hieman sekalainen, koska jalkoja ei tällä viikolla pysty treenaamaan kun sunnuntaina on peli.

Tempaus (manakeri jopa videoi tämän ja todettiin että selkä pyöristyy hieman liikaa...) 3x7x17,5kg

Rive 3x4x40kg

Kahdeksikko levypainoilla (melontaliike, käy kylkilihaksiin) 3xmax x 10kg

Voimapyörä 3x10x2,5kg

Hypyt penkin yli 3x20

Pallon heittelyt (vatsalihakset) 3x max

Jalkojennosto+lantionnosto 3x10x2,5kg

Rutistus pallolla 3x20

Lauantaiaamuna jostakin syystä sisäinen kello herätti klo7. Siis miksi?? Silloin kun saisi nukkua niin herään aikaisin ja työaamuina ei jaksais nousta edes puol yhdeksän. Noh, eikun lenkille mars...Lenkin päälle piti hoitaa kirjanpitoa joka oli "vähän" myöhässä...Siinähän se aika sitten kului, kunnes tuli salille lähdön aika. Penkkipäivä. Tässä tulee päivän kohokohta.  Ei edes noista menneistä päivistä jaksanu kunnolla kirjoittaa kun odotti koko ajan että pääsee tähän penkkipäivään. Eli ohjelmassa rinta ja olkapäät.

Penkki 3x50kg, 5x55kg JA NYT SE TULEE SE KOHOKOHTA!! 3x60kg!!!!! (Jeeeeee) 4x55kg kynnys on ylitetty.

Vinopenkki kp 3x10x18kg

pec deck 3x10x40kg

Ristikkäistalja  2x10x25kg 10x20kg

Viparit sivulle 3x10x7kg

Viparit taljassa 3x10x5kg

Pystypunnerrus tangolla 3x5x27,5kg

Kyllä jäi hyvä mieli. Jes!! Illalla vielä pienet treenit spinningpyörällä ja sitten saunan lämmitykseen, jonne lähen ihan just istumaan ja pienet venyttelut vielä päälle että olis huomisessa pelissä vetreenä!