Viime torstaina siis alkoi ketokarppaus eli hiilarit max 20g. Nestettä alkoi kivasti irtoamaan jo torstaina ja sitä jatkui muutaman päivän. Tietty osasyynä hiilareihin repsuaminen, joka kerää nestettä, joten kyllähän sitä sitten lähtee kun jättää hiilarit pois. Nyt on sitten dieetin myötä pakko ollu hypätä vaa'alle jota en ole yli puoleen vuoteen käyttäny. Viime kesästä, alimmasta oletetusta lukemasta vaatteiden ja tämän hetken lukeman perusteella on tullut painoa noin 2kg ja onhan se tässä heilunut noiden nesteiden takia vähä sinne sun tänne. Inhoittava tunne, mutta ei se auta kun kestää ja onhan se ihan yleistäkin että dieetin alussa saattaa tulla turvotuksia ja oon kuullu jostakin sellaisenkin teorian että rasvasolut keräävät nestettä juuri ennen kutistumista ja jos ei ne siinä vaiheessa saa itseensä energiaa niin ne kutistuu. Kuulostais kivalle. Eli antaa turvottaa vaan. Kyllä se tästä lähtee. Olo on hyvä ja jaksaa juosta enemmän ja kovempa. Salilla huomaa pienen vaikutuksen että kymmenen toiston sarjat alkaa olla aika tiukkoja tehdä, mut katsellaan nyt tuon treenin kanssa sitten, miltä se alkaa tuntua.

Perjantaina tietennii kävin aamulla juoksemassa ja salilla tein selän ja olkapäät. Vähän oli "tunkkainen" treeni, ei ihan saanut irti sitä mitä yleensä, varmaankin johtuen tuosta hiilareiden tiputtamisesta ja edellisen päivän melko kovasta treenistä.

Lauantaina olikin pitkä päivä, koska matkustettiin joukkueen kanssa Espooseen pelaamaan. Aamulla puoli kahdeksan lähtö ja puoli kahdelta yöllä olin kotona. Valitettavasti hävittiin. Ensimmäinen erä oli kerta kaikkiaan suoraan hanurista. Yleensä meidän kirous on ollut toinen erä, mut nyt se näyttää siirtyneen ekaan erään?? Jos se sitten poistuisi kokonaan? Voi jee mitä mokia sitä tuli itsekin tehtyä taas...Noh, kolmannessa erässä onneksi tuli korjattua vähän virheitä ja tein maalin. Minä kun yleensä KOSKAAN tee maaleja. Se on niin harvinaista että kun joskus aiemmin niin pääsi tapahtumaan niin paikallislehdessä kirjoitettiin jotenkin siihen tyyliin että yllättävä maali. Ohhoh. Pitänee yrittää tehdä vähä useammin...

Sunnuntaina perinteiset aamu- ja päivätoimet, eli lenkki, sali ja sitten töihin. Hierontoja kaksi ja samassa paikassa ekat ilman opettajan läsnäoloa tehdyt jalkahoidot. Jännitti vähän, mutta niin jännitti asiakastakin kun otin veitsen käteen...  No hyvin meni kuitenkin, kivaa tehdä jotain uutta.

Maanantait on aina jotenkin kamalan rankkoja vaikkei viikonloppu oliskaan ollu, (siis rankka ) en tiedä mikä niissä on??Aamu alkoi tuolitanssilla, josta suuntasin tapaamaan hyvää ystävää. Vaikkei siinä hirveästi kyllä ehtinyt höpötellä. SItten taas jumppia pari kappaletta ja oma salitreeni. Olkapäät ja hauikset ohjelmassa. Salitreenin jälkeen vielä pari hierontaa ja sitten lätkätreeneihin. Huh. Ensin meinasi treeneissä tulla kylmä, mutta kyllähän lähti kylmä luisteluiden myötä. Ei pahat luistelut, mutta sen verran että kyllä hapotti...Treenien jälkeen oli pienet keskustelut siitä että tuleeko minusta laituri sentterin sijaan ja naureskelin että no voisin mie ainaki dieetin ajan olla laituri kun ei jaksa ehkä niin paljoa luistella. Ja että voin mie pelata mitä muuta vaan mut maalivahdiksi en ala. Noh, meidän veskari tuntui olevan kipeänä, että... No joo, koskaan en ole moista hommaa kokeillut joten ei sitä tiedä miten hyvin luonnistuis, mutta mulla tahtoo olla taipumus juosta välillä kiekon perässä ja se vois olla maalivahtina aavistuksen verran huono piirre.

Mutta näillä mennään....