Tänä aamuna heräsin vasta puoli kymmenen, ehkä mieli oli unessakin tietoinen siitä että lenkille ei pääse kun on pelipäivä. Aamusta oli kyllä heti pieni jännitys päällä ja peli mielessä mutta sehän ei koskaan ole huono asia. Sunnuntain kunniaksi on ollut vähän herkkupäivä, elikkäs ostin kaksi levyllistä fazerin 70% suklaata, hiilarit kuitennii pitää jäädä alle sadan. Noista kahdesta levystähän tulee jotakuinkin 50g hiilaria joten kyllä sitä saa ihan syödä kivasti muutakin. Se on jännä miten suu "karppiintuu". Kun ei ennen voinut edes "tavallista" tummaa suklaata syödä kun se oli pahaa ja nyt tuo 70% suklaa maistuu tosi makealle. Ihanaa, nams. Varmaan tätä on tullut ihmeteltyä aiemminkin.

Söin siinä aamupäivästä melko runsaasti (niinkuin aina...)  jotta jaksaa iltaan asti olla skarppina. Peliin valmistautuminen sujui ihan venyttelemällä ja tekemällä rästiinjääneitä koulutehtäviä yms työjuttuja. Jännitys oli niin suuri että jopa minä olin ajoissa, ellen jopa etuajassa jäähallilla. Tuntui moni muukin jännittävän. Ja se oli hyvästä. Sieltä nimittäin irtosi voitto 4-1, hyvä mimmit!!

Illasta päätin vielä lähteä käyttämään hurtat lenkillä, perusteluna oli se että Minttua ja Sambaa alkaa v***ttaa jos ne ei pääse lenkille. Ja iloisesti hännät heiluen he ottivatkin tiedon iltalenkkeilystä vastaan, joten ratkaisu oli oikea. Melko tönköthän nuo kintut oli, mutta vajaan tunnin niillä jaksoi kipsutella. Kotiin, verkkarit jalkaan ja saunan lämmitykseen ja sitä tässä odotellessa että pääsee rentoutumaan. Huomenna sitten taas uusin kujein uuteen viikkoon.