Nyt ei jaksa alkaa edes kelata taaksepäin että mitäs sitä on tullutkaan tehtyä tässä välissä kun ei ole kirjoittanut. SItä paitsi ihan selkeäähän se on; juoksua, salia, jääkiekkoa... Viikonloppuna oli tuplapelit. lauantaina vierasottelu Kuusankoskella ja sunnuntaina kotiottelu Tps:iä vastaan. Kyllähän se lauantai jäi vähä syömään "miestä", kun vastapuoli tasoittaa ottelun puoli minuuttia ennen loppua, ja voitto lipeää käsistä. Sen verran sisuuntunut joukkueellinen meitä tuntui olevan sunnuntaina sitten että sieltä tuli ihan kelvolliset lukemat, 5-0 voitto!

Oon ollu taas naimisissa tän työni kanssa, vaikka yritänkin toki pitää viikot viisi- tai kuusipäiväisinä niin kyllähän ne kaksi päivää sitten menee kirjanpidon kanssa, jumppia tehdessä tai niinkuin nyt jo muutama viikonloppu, ruokavalioita tehdessä kun viikolla ei kertakaikkiaan ehdi. Noh, tällaista se on ja kun saa välillä vähän vapaata/lomaa niin jaksaa taas. Ja kunnon treenit piristää aina!

Dieetti on alkanu ilmeisesti purra, koska pahimmista lukemista oli irronnut -3kg. Nestettähän se aika paljolti on, mutta lämmittää silti mieltä. (parempi olis lämmittää muutenkin, ainakin jos rasvaprosentin alhaiseks saa, koska sitten saattaa olla vielä kylmempi kuin nyt...) Kuviahan sitä pitäis yrittää tänne blogiin saada kun ei taida vielä ensimmäistäkään olla, ainakaan treenailusta, joten yritän korjata tilanteen. Kun muistan. Ja jos muistan niin kunhan jaksan.

Eilen sainkin vähän levättyä (lue: siivottua) kun kaksi jumppaa peruuntui. Olipa ihana saada mökki kerrankin ihmisasumuksen näköiseks. Ja nyt tämä lupaa että tiskaa astiat ennenkuin on PAKKO eli kaikki astiat kaapista käytetty. Ja arvata saa millainen läjä se on, kun yhden ihmisen talous omistaa kymmenen hengen astiaston. Nice.

Tänään on ollut aika tiukka päivä, kun ensin oli miltei täysi työpäivä ja sitten vielä illaksi kouluun, jossa oli kyllä melko turhauttavaa...Tehtiin ryhmätöitä ja meidän ryhmä oli ensimmäisenä valmis, odoteltiin muita sitten kaksi tuntia, kunnes päästiin kotiin. Että jee. EI mulla oliskaan ollu muuta tekemistä. Kävin testaamassa salia Joensuussa, fittarilla on yleensä tullut käytyä kun sielläpäin liikkuu, nyt oli vuorossa energy. Joo, olihan siellä hyviä laitteita ja ihan jees sali, mut kyllä kuitenkin ehkä enemmän pidän fittarista? Tai sitten se on tottumiskysymys. Energyllä on kylläkin paremmat aukioloajat ajatellen kertamaksulla menijöitä kuten itse olen. Ja kyllä sinne tulee mentyä toistekin, olikin kaverin kanssa puhetta että olis treenikaveria siinä samalla sitten. Hän siis jatkuvasti treenailee kyseisellä salilla, mulla vähän liian pitkä matka pitää kotisalina, mut pieninä annoksina vaihtelu virkistää.

Treenipainot ei ainakaan vielä ole lähteny laskemaan, eipähän tuo painonpudotuskaan kovin huima ole, että niin...Tällä hetkellä tuntuu että keuhkoihin yrittää pesiä jokin tulehdus, lenkillä meinaa hieman ahdistella kuten astma-aikoina ja itse asiassa hengittäminen sattuu vähän ihan paikoillaan ollessa ja jotain tavaraa tuntuu noista hengittämiseen valmistetuista kapistuksista nousevan. Jotta tässä ootellaan mihin suuntaan kääntyy...