Eikä ole ehtinyt päivittää blogia...Lenkillä on juostu, salilla on käyty, hiilarit olleet 20g ja paino ei vaan meinaa millään lähteä alaspäin. Voi &¤&%¤#¤#""#"%% sanon minä. Nyt alkaa epätoivo jo iskeä, pitänee ottaa ruokapäiväkirja tarkempaan syyniin, liekkö syön liian vähän vai liikaa?? Olkoonkin että karppauksella saattaa kiristyä muutenkin, eli pitäis ottaa ne mitat mittanauhalla mutta kyllähän se karu totuus on vaan se että painoa pitäis saada rajusti alas että olis kireämpi...Noh, mutta tässä selkä treenikuvia noin viikon takaa, yritys taas kova päivittää vähän useammin että pysyisi itsekin mukana kyydissä.

Ylätaljassa pakerrusta. Yritä siinä sitten tehdä kun manakeri huutaa takana että pysäytä siihen. Juu 50kg on helppo pitää paikallaan "oota vielä hetki, oho, nyt lähti kamera pois päältä, pieni hetki vielä" Tuli ainakin treeneihin tehoa, kunnon pysäytyksillä.

Kulmasoudun tein Smithissä ja katsoin kuvista vähän itsekin että vois kait sitä enemmänkin olla taittuneena eteenpäin. Mut kun selässä kerran tuntuu niin pitääkö sitä sitten muuttaa?

Ilmekin on jokseenkin kohdallaan, mut ei kyllä tähtien näkyessä silmissä ja oksennuksen pyrkiessä kurkkuun tule ensimmäisenä mieleen väläyttää missihymyä. 

Ja vielä alataljaa...

Ja ainoa mihin tässä kuvassa osaan kiinnittää huomion on tuo hillitön vararengas joka tarttis saada kesäks ja mielellään koko loppuelämäksi pois... No ehket se siitä, kunhan sais tän jumin selätettyä, vaikkakaan voiko puhua jumista jos paino ei oikein ole lähtenyt edes putoamaan?? Olo on kyllä hyvä ja jaksaa treenata mut ehkä miun kroppa on vaan hidas?? Jäämme seuraamaan tilannetta...