Enkä kyllä itsekään ole ihan kartalla että mistä oon jo kirjottanu ja mistä en... Näkyi pari kirjoitusta menneen pikkasen päällekkäin ainakkii viime viikolla kun olin oikein kahteen kertaan todistanut että juu, kävin tiistaina lenkillä. Niinkuin kaikkina muinakin päivinä.

Tässä on väliin mahtunut jumppia, lätkää, salia, juoksua, mut nyt on jopa treenikuvia, kun manakeri ystävällisesti meikittömästä kalpeanaamasta niitä räpsi. Ja hyviä ilmeitäkin kuviin tuli, mutta kaikkia ei taida viitsiä julkiseen jakeluun laittaa. Ja toivottavasti tässä saadaan sitten uusia kuvia kunnon kohentuessa, saa vähän itsekin seurattua että alkaako fläsä kunnolla palaa ja löytyykö sieltä alta jopa lihasta.

Lauantaina oli aamupäivästä joukkueen kanssa lumenpudotustalkoot, joissa onnistuin kylmättämään itseni. (ja jos joku ihmettelee että kuinka, niin varustautumalla kengin joissa ei ole vartta. Ei siinä paljon gore-texit auta kun lumi menee kenkään...) Salilla piti tehdä puolen tunnin lämmittelyt ja muutenkin kädet vähän hellänä siitä lumen puskemisesta joten ajattelin että mitähän treenistä tulee. Mutta hyvä siitä tuli. Penkkiäkin jaksoi tehdä taas 4x60kg. Ja kuvassa 6x55kg.

 Manakeri aina muistaa valistaa että taidan vähä liikaakin liikkeitä ottaa aina ohjelman, mut se vaan sopii mulle tehdä niin. Ja palautuminen on aika hyvä silti. Lauantaina tein penkin, vipunostot vinopenkillä (mistä oli niitä loistavia ilme-otoksia...), ristikkäistaljan, josta seuraavaksi todistusaineistoa...

Keskittyminen on näköjään ollut taas kohdallaan, silmät kiinni ja suu mutrulla...

                                                                                                                                                                                           

Pec-deckin tein laskevana, ihan miun lempisarjoja nuo laskevat, on tosin superitkin ihan kivoja. Mut kun ihan kiva ei riitä.

Takaolkapäät ja viparit taljassa tein nimenomaan superina ja myös käsipainoilla vipareita, edelleen haaveena ne tennispallot olkapäiden tilalla.

Tällaista tällä erää, huomenna luvassa kuvia selkälihoista (ja paksusta nahkasta, kuten manakeri ilmaisi asian kun olin sitä mieltä että ojentajat ei näy minnekään kun päällä on sen verran paksulti fläsää. Ei saa kuulemma sanoa niin rumasti)