Iloisin ilmein salitreeneihin...

Viikon tapahtumia kertaillaan...Viime viikon perjantaina kävin salilla treenaamassa pelkät vatsat (tunne lauantaina olikin sen mukainen...)

Voimapyörä 10kg:n lisäpainolla 3x10

Jalkojennosto taljassa 3x10x10kg

Jalkojennosto+lantionnosto 3x10x2,5kg

Abcoaster 3x10

Rutistus taljassa 3x10x25kg

Illalla oli vielä pelitreenit, ihan hyvin oli porukkaa että jaksoi pelata. Pelattiin omalla mimmiporukalla "muuta maailmaa" vastaan joten samalla oli hyvä harjoitella kuvioita sunnuntain peliä varten.

Lauantaiaamu alkoi tietenkin lenkillä ja koska oli vapaapäivä niin siivousta ohjelmassa. Puolenpäivän aikoihin suurin osa meidän joukkueesta lähti bussilla Vaasaan pelimatkalla, elikkäs peli vasta sunnuntaina, mutta matkan pituudesta johtuen sitä ei saa ajaa yhden päivän aikana, joten olivat yötä Tropiclandiassa. Meitä sitten autolastillinen oli lähdössä sunnuntaina henkilöautolla, allekirjoittanut mukaanlukien. Salille siis puolenpäivän jälkeen, kiusattavana rinta ja hauis.

Penkki 10 x50kg, 5x60kg, 3x65kg,(JESJESJES) 3x65kg, 5x60kg

Vinopenkki smithissä 2x40kg, 7x30kg, 6x30kg, 6x30kg

En edelleenkään tiedä paljonko tuo Smithhässäkkä painaa mut oon laittanu painot sarjoihin niinkuin se painaisi kuin tavallinen tanko, eli 20kg. Vaikkakin taitaa painaa enemmän, tuntumasta päätellen...

Ilmekin on taas punnerrusta, punnerrusta...

Rinnalle tein vielä penkkiä käsipainoilla 3x8-10x20kg, pec-dec 3x10x40-45kg ja pari sarjaa ristikkäistaljaa. Hauis koki seuraavanlaisen kohtalon:

Hauiskääntö käsipainoilla 3x10x12kg

Kiusaaminen jatkui taljassa 3x10x35kg

Ja vielä vähän kääntelyä kahvakuulalla...3x10x8kg

Tosi hyvät treenit kaiken kaikkiaan, erityisen ilahduttavaa nuo penkkitulokset.

Treenien jälkeen jäähallille kannustamaan paikallinen edustusjoukkue voittoon ja kyllähän sieltä kiva 14-1 voitto tulikin.

Sunnuntaiaamuna, vai olisiko yöllä,neljältä lähdettiin kera kolmen joukkuekaverin ajelemaan Vaasaan lätkäpeliin. Aloitin itse ajamisvuoron, koska rattiinnukahtamistaipumus ei ole pahimmillaan juuri herättyä joten ajattelin että parempi ajaa heti aamusta niin pitkälle kun jaksaa, koska etenkin pelin jälkeen luultavasti olisin niin naatti että olis henki vaarassa kaikilla autossa istujilla. Viitasaarelle asti ajelinkin, jonka jälkeen vaihdettiin kuskia ja piti itse pienet päiväunet ottaa. Hauska matka oli, ja väsymys ehkä lisäsi pientä hepulia.

Pelistä irtosi voitto 2-3 ja kotimatka pääsi alkamaan hieman myöhässä valitettavan loukkaantumisen takia. Samasta syystä yksi kanssamatkustaja vaihtui, mutta sen seurauksena kuljettajana toimi kaksi sen verran raskasta kaasujalkaa omaavaa joukkuetoveria että päästiin Vaasasta kotiin noin 5h 45 min kestäneen ajomatkan päätteeksi. Mukava oli matka tulosuuntaankin, kiitos kaikille mukana olleille niin pelistä kuin ajomatkastakin. Hauskaa oli ja henkeviä keskustelujakin matkan varrella.

Sunnuntai-iltana tuntui olo vähän nihkeältä mutta arvelin että johtunee rankasta pelistä, lyhyistä yöunista ja pitkästä matkasta mutta paskat, kuumettahan sitä maanantaiaamuna oli. Voi helvetti. Vasta seitsemäs kerta tänä talvena. Menin kuitenkin töihin kun tuo peruminen on aina niin hankalaa. Tai ei se, mutta uusien aikojen saaminen ei. Hieronnassa jonot pari kuukautta ja jumppia taas on inhottava siirrellä kun se taas tarkoittaa sitä että niiltä päiviltä joutuu siirtämään myös hieronnat. Oli oli ihan helkkarin huono, kävin salilla räpistelemässä mutta eipä kyllä voi treeniksi kehua. Illalla oli pakko jättää treenit väliin ja kappas, tiistaiaamuna olo tuntui ihan hyvältä. Ja eikun lenkille. Ja salille. Ja illalla kolme jumppaa. Ja kappas, keskiviikkoaamuna olo oli maanantaita pahempi. Hierontoja oli kolme, koulussa olisi ollut hoitolapäivä mutta siinä vaiheessa kun kuumemittarin lukema kohosi 38 asteeseen oli pakko perua asiakas.

Torstai meni samoilla lukemilla, pahimmillaan 39 astetta kuumetta. Eli ei töihin. Voi paska. Tänä aamuna alkoi helpottaa, lämpöä enää 37,5. Olo karsea. Ei töihin. Voi paska. Oon tehny uuden saliohjelman, uuden ruokavaliosuunnitelman, pelannut Buzzia, Gran Turismoa ja onnistunut liittämään Playstationin nettiin ja nukkunut niin paljon että selkä on ihan järkyttävän kipeä. Illasta alkoi puskea hikeä joten olettaisin että lämpö on laskussa. Kollega ymmärsi täysin kun sanoin että heti kun kuume vaan laskee niin pakko päästä liikkeelle kun selkä on niin kipeä ja sanoi että "eikun täysillä sydänlihastulehdusta hankkimaan". Juurikin näin. Nimimerkki "voin oleilla ilman särkylääkkeitä vain konttausasennossa" Joten toivo elää että huomenna pääsee jo liikkumaan. Lupaan ottaa rennosti. (ei ole sormet ristissä, ei...)