Se tuli lätkäkausi viimeisteltyä viikko sitten lauantaina ja nyt voi hyvillä mielin aloittaa kaiken alusta kun ei tuo kiristely oikein pelikaudella onnistunut ja kaiken lisäksi olin koko talven jatkuvassa flunssassa. Nyt on antipootti (edesmenneen mummon sanoin kun ei oikein antibiootti hänen suuhunsa tuntunut taipuvan...) kuuri menossa ja tuntuis viimein helpottavan. Sen lisäksi minä, joka aina puhun kaikkea dieetteihin höyrähtämistä vastaan ja yritän aina tolkuttaa että ei pidä syödä liian vähän ja ei niistä ihmedieeteistä ole mitään hyötyä, aloitin sitten elämisen pussikeitoilla. Noh, kysymyshän ei olekaan sinänsä mistään ihmedieetistä vaan lähinnä kaloreiden ja hiilareiden rajusta rajoittamisesta ensimmäisen kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen saa alkaa pikkuhiljaa syödä "kiinteää" ruokaa. Tässä on tullut repsuiltua kuitennii jonkin verran ja kun se paino kaikesta yrityksestä huolimatta tuntuu jämähtäneen paikoilleen niin mietinpä sitten että kokeillaanpas kunnon putsausta sisuskaluihin. Ja ainakin henkilökohtaisesti voin sanoa että motivoi huomattavasti enemmän kun alussa saa heti painoa pois vaikka se olisikin nestettä. Ja oppii muutenkin vähemmälle ruualle. Nälkähän tässä ei sillä lailla juurikaan ole, ja kroppakin on tuohon karppaukseen tottunut joten olohan on lähinnä hyvä vaikka toinen päivä vasta menossa, jolloin olon siis pitäisi kai karmeimmillaan olla. Salilla huomasi pientä voiman puutetta ja pumppisarjoja pakertaessa pikkusen silmissä himmeni. Mutta sehän on kovassa treenissä suotavaa ellei jopa välttämätöntä.

Tällä siis mennään max kaksi viikkoa, katsotaan nyt miten menee ja kuinka alkaa litkut tökkimään. Mutta nyt oon päättänyt että kynsin hampain taistelen ja tappelen, se kymmenen kiloa lähtee!! Ei olis oikeastaan edes pitänyt aiemmin yrittää, nyt on helpompi passata treenienkin suhteen kun ei ole tuota lätkää, joten ei ole tavallaan "pakko" treenata kovaa, meinaten sitä että peleihin piti jostain se energia repiä mutta nyt voi treenata vähän kevyemmin. (Varmaan...)

Tänään kävinkin salilla jo aamusta (ja tietennii lenkillä ennen sitä...) kun työt alkaa yhdeltä ja illalla olisi vielä meno tupareihin/synttäreille. Treenivuorossa hauis, olkapäät ja ranteet.

Rinnalleveto 3x6x30kg

Hauiskääntö tangolla 3x7x22,5 kg (tässä meinasi kyllä silmissä pimetä ihan oikeasti...)

Hauiskääntö käsipainoilla 2x10x10kg + 2x11x8kg (voimat vähissä...)

Hauiskääntö scott taljassa laskeva max x 35, 30, 25, 20kg

Pystypunnerrus tangolla 3x10x27,5kg

Vipunostot sivulle 2x15x7kg, 2x10x8kg

Pystypunnerrus laskeva max x 13,5, 8, 7, 5kg

Rannekääntö vastaotteella 3x15x25kg

Hauiskääntö myötäotteella taljassa 3x10x25kg

Tuntuis että helpompi on toisaalta tehdä noin 15 toiston sarjoja, mutta toisaalta taas niin pitkät voi alkaa puuduttaa kun kalorien saanti ja hiilarit ovat niin alhaalla..Voimaa on turha edes yrittää, kympin sarjoissa "kovilla" painoilla tehdessä on vähän huono olo, mut katsotaan nyt pari päivää tilannetta ja löysätään vähän treenissä jos tarvetta, tärkeää olis nyt saada tuo paino alaspäin, toki en halua että lihaksesta lähtee. Huominen jalkapäivä saattaa olla melko rankka, mutta se on huomisen juttuja.