No niin, siitä on aikaa taas kun on tullut kirjoitettua. Yritän olla taas tunnollisempi. Tosin en tiedä olisiko treenien suhteen hirveesti ollutkaan päiviteltävää. Ensin tuli influenssa, jonka jälkeen pari viikkoa suht terveenä ja onnistuin venäyttämään polvea kauden viimeisissä peleissä ja sitten sain kaupan päälle kauhean flunssan. Öisin meinasi astmaatikolle tulla tukehtuminen, enpä muista milloin olis niin ahdistanut henkeä että yöllä herättää ja joutuu piipusta henkoset ottamaan. Ja kaiken lisäksi arvatkaapa kuka ahtoi suklaata kitusiinsa PALJON. Voin kertoa että olo oli aivan kamala eikä todellakaan Fazerin sinisen arvoinen. En voi suositella kenellekään, varsinkaan ketokarpilta sortumista moiseen. Motivaatiopula olikin melkoinen kun paino ei lähtenyt tippumaan, mutta kyllä mässäilystä saikin niin mahtavat turvotukset että motivaatio on huipussaan ja mieliala hiukka levoton sokerin vieroitusoireista johtuen, mutta todella ei edes haittaa vaikkei paino juuri tippuisikaan, kyllä sen nyt ymmärtää miten hyvä olo tuosta karppauksesta tulee, ja miten huono sokerista. No, nyt mennäänkin totaalikieltäytyjälinjalla, se kun sopii minulle parhaiten ja taidetaan lähteä koko dieetti alusta. Mutta mikäs kiire tässä on. (Paitsi kesäkuntoon...) Nyt sitten kuitenkin ruotuun palattu ja flunssakin miltei selätetty. Ja seuraavassa hieman "läski"selkä-kuvia, kuten itse wanha syömishäiriöinen turvotuksen "yllättäessä" itseään peilin edessä ja vähän muuallakin nimittää.

Kevyttä nestekertymää...

Onneksi tuo paino ei kuitenkaan ihan törkeästi lähde ylöspäin, tai mitä lähtee niin on nestettä. Ja suht nopeesti ne nesteet tippuu alas. Muuten kyllä on niin tiukassa rasvat lähtemään että huh huh. Mutta tavoite olis se 10kg edelleen saada pois ja sehän saadaan, ei nyt keinolla millä hyvänsä, mutta päättänyt olen että periksi ei anneta.

Josko tulevalla viikolla saisi vaikka taas uusia treenikuvia ja vielä on jalkatreenit kokonaan kuvaamatta. Tänään kylläkin tein jalat, nämä siis vanhoja treenikuvia, vielä yksi näitä.

Liekkö valoissa ja varjoissa vai lihaksistossa syy, mutta näyttää paljon pahkuraisemmalle tuo oikea puoli???

Tänään tosiaan palasin "tositoimiin" ja kyllähän se juoksu aiheutti pientä kramppia etureisiin ja treenit meinasivat viedä tajun. Joten uskon nyt että en enää tunge sitä sokeria suuhuni, oli tilanne tai motivaatio sitten miten huono tahansa. Treeniä, treeniä ja kiristelyä, hermojen lisäksi ruokavalion. Hermot onkin olleet hiukka pinnassa, on ollut tiukkaa töissä ja sitten kun on kipeänä niin on vielä tiukempaa. Mutta eiköhän se tästä kevättä kohti hellitä. Ai niin, ja lätkästähän tuli pronssia tältä kaudelta!