Eilinen jalkatreeni teki tehtävänsä. Rappuset aamulla miltei Mission Impossible. No tottakai, koska kipeänä olon jälkeen tarvii aloittaa täysillä ja varsinkin kun jalkoja ei ole voinut lätkän takia ihan täydellä intensiteetillä treenata. Kipusin, kapusin (enkä onneksi pudonnut) kuitenkin rappuset ja myös kipitin aamulenkille. Joo-o. Tuli hiki siitä että yritin pysyä pystyssä. 8km juoksin, saldona koirat kerran nurin, itse kerran ja naapurile hyvät naurut.

Päivällä kävin kirjanpitäjäkaverin luona, täyteltiin veroilmoitus tällä lailla ajoissa kun huomenna on vasta viimeinen palautuspäivä. EI se enää niin vaikeaa ollutkaan kun viime vuonna, jopa allekirjoittanut ymmärsi siitä jotakin.

Salilla treenasin vähän sekalaisesti ja tahattomasti kevyestikin, kun sattui olemaan hyvää juttuseuraa salilla. Tuli pohdittua asiat laidasta laitaan ja vähän siltä väliltä.  Ohjelmassa oli rinta, olkapäät ja ojentajat, en tavan penkkiä edes alkanut tehdä vaan vähän kevyempiä liikkeitä, eilinen jalkatreeni painoi kuitenkin palautumisessa ja kipeänä olo muutenkin.

Tästä se taas lähtee, huomenna aamusta jumppien ohjaukseen, salitreenia ja illalla harjoituspeli.