Eilen kävin treenailemassa jalat, jotka eivät vieläkään ihme kyllä tunnu erityisen kipeältä. Salilla missä nyt käyn, saa prässiin laittaa vähän enemmän painoja kun Okun salilla, jotenka siinä sellaiset 3x10-12x220kg. Syväkyykky on ehdoton treenissä, joko etu- tai takaversiona, erinomainen tehdä Smithissä kun liikerata pysyy koko ajan oikeana eikä haittaa jos ei jaksakaan. Siinä 3x10x60kg. (Noin suunnilleen, en tiedä tangon painoa) Lisäksi ojennukset ja koukistukset, 1 jalan kyykky kahvakuulalla, potku taljassa sekä lähennys+loitonnus+extrana potku pakarakoneessa. (Enhän minä mtn liikaa tee...) Hiki virtasi ja olo tosi hyvä. Juoksua eiliselle tuli 13km kun aamulla innostuin.

Eilisilta vierähtikin mukavissa merkeissä saunoen ja höpötellen, joskin puoli yhteen valvominen ei ole kauhean suotavaa jos kello soi viideltä. Koska aamulenkillehän on päästävä ja talkoissa piti olla klo 8. Tönköin kintuin ja ahtain keuhkoputkin köpöttelin 9km välillä näistä edellämainituista seikoista johtuen lievän vitutuksen vallassa. Salista PITI pitää vapaapäivä mutta sisäinen  ääni ajaa treenaamaan, joten kävin pumppailemassa vuorostaan käsiä, ihan koko matkalta olkapäästä ranteisiin.

Ai niin ruokavaliosta mainitakseni, ilman suklaata olen pystynyt olemaan jo vissiin ihan kuukausikaupalla, aamupala perinteisesti yleensä turkkilaista jogurttia + piltti tai marjoja. Yritän syödä reilusti päivällä, ettei yötä vasten tarvitse syödä päivän suurinta ateriaa, mutta kyllä tämä yhdistetty yrittäjyys/pakkomielteinen treenaus tarkoittaa yleensä sitä että illalla syödään klo 22 aika reilusti. Mutta kun muistaa pitää silloin hiilarit alhaalla niin ei ole haittaa. Jos erehtyis esim tuon jogurttiannoksen vetämään illalla niin häiritsee unta ja saa aikaan turvotuksen. Jotenka olen pysynyt kananmuna/pekonilinjalla.

Mutta nyt sitten näitä noin puolentoistakuukauden takaisia treenikuvia, toivottavasti saisin lähiaikoina vaikka vähän uudempiakin...Selkä ja hauistreenit näissä meneillään.

Kuvassa näyttää hieman kummalliselle mutta siis kyseessä on, voisiko sanoa leuanveto penkillä. Hirmuisen tehokas, etenkin kun ei tätä ruhoa jaksa vetää niin että tekis oikeesti leukoja ilman avustajaa...

Ilme kertoo taas enemmän kun tuhat sanaa...

Alempana käsipainojen kanssa puuhastelua. Ja siis HERRAJUMALA, valokuva todellakin suurentaa, koska tässähän näyttää siltä kun mulla saattais olla vaikka tissit?? Ehkä ne sitten on ne rintalihakset, koska kyllä se rasva on jo kauan sitten päättänyt että takalisto on sen koti, eikä se halua kotoansa poistua...

Vammaisen selän omistajana oon huomannut että helpompi tehdä kulmasoutua niin että nostaa penkin selkänojaa hieman vinoon.

Yritys oli näyttää kiltiltä ja herttaiselta, mutta sen sijaan näytän pöllöltä...

Hauiksen kääntelyä köyden avulla, ihana liike, käypi tosi kivasti kipeää...

Tässäpä näitä, yritän saada tuoreempia taas aikaseks ja hiukan nopeammalla päivitystahdilla kun aiemmin. Jännityksellä kyllä odotan kuvia itse, koska paino näistä kuvista tippunu joku 3-4kg. Pitää äkkiä ottaa kuvat ennenkuin se ehtii nousta...