Mitenkäs se taas tämä kirjoittelutauko on lipsahtanut noin luvattoman pitkäksi? No, mie kävin tänään ostamassa muistitaulun itselleni työhuoneeseen, pitänee siihen laittaa, taikka kännykkään kestomuistutus, että "päivitä blogi". Syyskuu on ehtiny vaihtua lokakuuksi ja Naisten Suomi-sarjan alkulohkotkin pyörähti käyntiin jo syyskuun lopussa, ja jumpanohjaukset tuossa syyskuun puolivälissä. Pelejä on pelattu kolme kappaletta, joista kaksi voittoa ja yksi tappio ja jopa allekirjoittanut onnistui pisteensaalistuksessa, huolimatta irvailusta joka kohdistui pinkkiin mailaan+erkkoihin, että "ethän sie noilla maalia saa" No sain, mutta sekin oli kuulemma vahinko  Jumppia syyskaudella 7kpl, kahdeksas alkaa vielä ensi viikolla. Melkoista juoksemista tämä on sitten ollutkin, kyllä on pähkäilemistä että missä välissä minä tuon koulun teen loppuun...pieni motivaatio-ongelma näyttöj<en suhteen on ollutkin, mutta ajattelin kuitenkin suorittaa ne kun on tälle tielle lähtenyt. (Mietin sitäkin josko suorittaisi vaan valmistavan koulutuksen loppuun ja jättäisi näytöt tekemättä, mutta kuitenkin tuntuu että haluan viedä tämän ihan loppuun)

 

Aikataulutusta ja kalenterin sekä muistilappujen varassa elämistä on tämä elämä siis. Mutta itse saa kuitenkin olla oman elämänsä ja työnsä herra vai onko se sitten rouva tahi neiti, joten ei valittamista.

Treenikuvia olisi syyskuulta käsi-ja jalkatreenistäkin jopa muutama kuva. Kiristely- ja karppauslinjoilla on menty edelleen, mikä tuottaa oman haasteensa näin kiireisinä työaikoina jolloin työssäkin tulee jumppien myötä liikuttua TOOOOOSI paljon. Karppaus hyvä, kiristely...no...hmmmm...kiristelyä, ehkä hermojenkin? Treenit tietysti myös muuttuu, ei voi jalkoja ihan niin kovalla intensiteetillä treenata, muuten mennään yhtä kovaa! (Ja voin tunnustaa, elkää kertoko kellekään....että kyllä niitä kinttujakin tulee kiusattua aika kohtuullisesti...Voip vaan olla että vie hieman luistelutehoa pois. )

Ja tässä tavallisuudesta poikkeava, vakava ja keskittynyt treeni-ilme...

Pitäisikö muistaa ehkä hengittää??

Ylimääräinen potkupuku olkapäiden kohdalta rullalla...:D

Vipareissa jo naurattaa  kun kuvaajalta käy käsky että pidäpä hetki paikallaan...Hetki?? Onko kaks minuuttia hetki?

Vähän kinttutreenistä...

Ja mikähän tässä viimesimmässä kuvassa vetää maata kohti...? No mutta eikös tässä jokin aika sitten tullut joku tutkimus missä kerrottiin että naisen älykkyysosamäärä oli verrannollinen takaliston koon kanssa...? Hieno tutkimus.

No mutta vielä hetkeksi asiaan, elikkä syömiset ok, liikuntaa edelleen liikaa mikä on ok. Syömisten kanssa oon menny hiukan mutu-tuntumalla, tosin laskien kalorit ja hiilaritkin noin suunnilleen mutta mtn paniikkia en ole ottanu kun tavoite on kuitenkin vasta jouluksi. Nyt kun olen ollut vapaalla tän viikon niin oon syönytkin hiukan enemmän, viikon alusta on hyvä sitten taas alkaa kiristelemään. (Lue: ei ehdi enää syödä) mutta kaikki jokseenkin ok, elämä ollut rauhallista ja mukavaa henkilökohtaisilta osin, joten menen nyt väsäämään kauan luvattua jumppaohjelmaa sekä laitan muistilapun seinään että "muista päivittää blogi"