Aamulla tuntui että nyt ei kertakaikkiaan käynnisty tämä kone. Heräsin kyllä ennen kellon soimista mutta kun erehtyi nukahtamaan uudelleen niin kyllähän vaati työtä nousta sängystä sitten kun kello soi. (Lue: torkkua tuli painettua ainakin neljä kertaa...)

Koska omatunto/koirat/rasvaprosentti/kangistuneet tavat ja rutiinit/sisu ei anna periksi jättää aamujuoksua väliin (ja koska väsynyt keho tietää virkistyvänsä pienen hölkkäilyn jälkeen) niin lenkkarit jalkaan ja eikun poluille. Sen verran piti antaa periksi että kävin juoksemassa sellaiset 7km. Ja kuinkas ollakaan, ei väsymyksestä tietoakaan. laugh Näitä päiviä vaan välillä on, keskusteluohjelmassa (en muista nimeä) eräs nainen sanoi hyvin osuvasti (hän siis treenasi maratonille) että välillä on niitä päiviä kun ei jaksaisi/huvittaisi juosta ja seuraavana päivänä jo saattaa olla ihan toisenlainen fiilis. Siinä se ihanuus onkin, eihän mikään tuntuis miltään jos kaikki olis vaan aina ihanaa ja mukavaa. wink

Työt alkoivatkin sitten heti aamusta, pelkkiä hierontoja ohjelmassa, niinkuin aika pitkälti onkin koska jumpat tosiaan loppuivat. Jalkahoitoja toki sillon tällöin tulee tehtyä.

Autonkin sain tänään huollosta ja oli hyvä että tuli vietyä koska jarrusylinteri (onhan siinä sellainen?) oli jotenkin juminut taikka mennyt väliin (voiko se tehdä niin?) ja syönyt palat, ilmeisesti ihan muutamaan päivään (onko se mahdollista?) joten viivyttely olis aiheuttanu myös jarrulevyjen vaihdon ja koska sekä eteen että taakse on nyt vissiin vuoden aikana ne uusittu niin eipä olis naurattanu. Kun eivät ole halvat, ei...

Tänään testasin taas uutta tuntia, Bodydance. Ei ehket oikein miun juttu, pikkusen jo liikaa koreografiaa, eikä tietenkään vauhtia niin paljon. Hyvä juttu keskivartalolle ja varmasti myös aivojumppaa mutta luulenpa että ei nouse miun suosikkijutuksi. Salilla kävin sitten tekemässä sellaisen puolen tunnin selkätreenin tanssista valmiiksi lämpimänä. Aika kevyesti vedin sekin, turha sitä on riuhtoa itselleen lisää väsymystä.

Alatalja 3x10x45kg
Kulmasoutu kahvakuulalla 3x15x16kg
Ylätalja koneessa 3x10x40kg
Ylätalja eteen 3x10x50kg
Selänojennus 3x10x45kg
Olkapäille viparit eteen+sivulle 3x10x3-6kg

Siinähän sitä tälle päivälle, huomenna sitten lissee...laugh