Pitkä vapaakin takana, periaatteessa jo viime viikon keskiviikosta lähtien, koskapa tein sen päivän töitä kotona koneen äärellä, ruokavalion ja saliohjelman merkeissä. Koska lepäily ei kuulu parhaisiin luonteenpiirteisiini ja tiesin että jos sitä neljän päivän vapaan aikana yritän, turhaudun luultavasti siinä määrin että alan tehdä jotakin hyödytöntä, esimerkiksi vaihtamaan järjestystä koko kämpässä. Siks suunnittelinkin vapaille lattiaremontin yläkertaan, joskin niin että kaksi päivää aikaa, jotta voi edes loput kaksi "levätä". Ja niinhän siinä kävi että kun innostus iski niin alottelin jo keskiviikkona rullalätkätreenien jälkeen, noin 1/3 tuli valmiiksi jo silloin. Oli kieltämättä aika lailla hyvää tuuriakin kun laminaattia siis laittelin niin ei paljoakaan tullut loveuksia/kavennuksia, sen kun vaan lätki menemään, tietennii vähän pitihän niitä pätkiä. laugh Lattia tuli valmiiksi torstai-iltana, ja olin jo laittelemassa listoja paikalleen, kunnes idealamppu syttyi ja totesin että myös yläkertaan haluan listat heinäseipäistä kun alhaalla jo sellaiset on.  Jotenka perjantaiaamuna ensin lenkille, sitten kysymään isukilta että ajeletkos mulla muutaman heinäseipäät puoliksi (pöytäsirkkeli on sen verran pelottava ja kovaääninen kapistus että sen kanssa en uskalla kaksin töitä tehdä) ja sen verran lupasi remontin eteen tehdä. cheeky Täytyy tähän väliin todeta että isä on siis kirvesmies, mutta yritän kyllä tehdä ite kaiken minkä vaan voin , kun en kehtais vaivata ja onhan se iskä miun eteen todella paljon jo tehnytkin. Ja onhan se mukavaa tehdä kaikki mitä vaan osaa, ihan itse.

Ennen listoitusta ajelin salille ja zumbaan, kyllähän oli mukava taas pitkästä aikaa, on työt ja Suomen pelit sotkeneet hiukan tuota zumbailua, paitsi kotona tietenkin pleikkari on aina valmiina zumbatreeniin.

Illalla listat paikalleen ja siivousta piti jo vähän aloitella. Ajoissa nukkumaan jotta jaksoi lauantaina herätä aamulenkille (myöhässä...) ja suunnistaa spinningiin ja kahvakuulaan, molemmat sellaisia 45min treenejä ja kyllä oli tehokasta. Kaupan kautta kotiin ja remontin jälkiä siivoamaan, illalla lähdin paikalliseen lauleskelemaan joten siinähän se meni se ilta. Wanhus kun ei osaa nukkua niin sunnuntaina liian lyhyiden yöunien jälkeen ylös, ulos ja lenkille (YLLÄTYYYYS!) ja harkinnan alla oli lähteä pyöräillen salille, koska Suomen peli sotki taas illan zumbasuunnitelmat. Pumppu oli sitä mieltä (siis oma, ei pyörän) jotta ei näin kovaa treeniä niin lyhyiden unien jälkeen. (Tulee rytmihäiriöitä jos jää kauheasti univajetta...) Joten eikun auto alle, salille, treenailin rinta, olkapäät ja ojentajat. Salilta kotiin pelille, joka ei ollut kovin kummoista katsottavaa, valitettavasti. Noh, olihan se eka erä todella hieno ja maalivahtiahan aina voi syyttää, maalipaikkoja oli paljon ja tuomaritkin olivat ihan perseestä, mutta lukemat on mitä on ja vaan sillä on merkitystä. laugh Ehkä tässä on se hyvä puoli ettei tule niin pahaa kisojen jälkeistä masennusta kuin viime vuonna. Kaksi viikkoa kun keskittyy melkeinpä vaan mm-kisoihin ja sitten tulee huikeeta menestystä, mutta jotta kun kisat loppuu niin sitähän ei osannut mitään iltaisin tehdä. surprise
Että näin...

Tänä aamuna heräilin lenkille seiskan maissa (jopa melkein ajoissa...) Juoksu tuntui yllättävän hyvälle, olisko se se motivaatio? Tavarat kasaan, luvassa oli monipuolinen päivä, kivvoota! Ensin tuolijumppaa ohjaamaan, sitten salille treenaamaan vatsat, sieltä hieromaan, sitten jalkahoito, taas salille (joo, tiedän, oon sekaisin, mutta kun en aamulla ehtiny tekemään kaikkea enkä tiennyt jääkö illallekkaan niin pitkää väliä jotta ehtii silloinkaan kaikkea...) tekemään etujalat, josta suoraan joukkueen kahvakuulaan, jota siis itse kylläkin vedän, mutta hyvä treeni tuli.

Kotiin tullessa laitoin saunan tulille. Laitoin myös sisällä uunin tulille jotta poltan vähän roskia. Savustin ihteni ulos talosta. Ei meinannu millään alkaa uuni vetämään, joten tässä on nyt kaikki räppänät ja luukut ollu kohta kaks tuntia auki että täällä uskaltaa edes ruveta nukkumaan tukehtumatta. cheekyVoisin veikata että saunassa lähti musta vesi, kun savu pinttyi allekirjoittaneeseen. Vuan eihän tässä tämän kummempaa tällä kertaa, kuvia taas yritän saada aikaseks, mutta se riippuu aina vähän mistä roikkuu. Öitä!