Eipä tullut herättyä kuudelta sentään kuitenkaan. Kahdeksaan asti kyllä hyvin jaksoi unia nähdä. Heti aamusta mielessä kangasteli vaatekaapin siivous (lue: sieltä poistetaan käyttämättömiä vaatteita, jotta voi lähteä kirpparille shoppailemaan uusia) Ensin kuitenkin kävin tietennii juoksemassa koirien kanssa, ihan hyvä keli pakkasesta huolimatta. (voi johtua neljästä kerroksesta paitoja+takista...)

Siinä kaikessa rauhassa siivoilin sitten vaatekaappia, kun työt oli alkamassa vasta neljältä.Totesin samalla että kissa on päättänyt pitää vaatekaapin nurkkaa vessana, ilmeisesti pakkanen ei sovi hänen hienolle hipiälleen. Eikun torttujen ja pissien siivousta siinä sitten samalla. Voi &%%&¤¤#####???((/&##**???!!  Kahden aikaan alakerrasta alkoi hurttien toimesta kuulua kamala älämölö joten eikun katsomaan että kuka uskaltautuu häiritsemään tärkeääkin tärkeämpää vaatekaapin siivousta. Siis hetkinen? Asiakas?? Kahdelta??! Voi (&/%¤%%==####????? Siinä sitten, onneks pitkissä, kalsareissani vai mitkä pitkikset ne nyt sitten naisilla on, painelin hiukset takussa ja pörrössä pihalle ja totesin että oot kaks tuntia ajoissa, mutta ootappa kymmenen minuuttia niin enköhän tästä selviä. Että sitten niin...

Illalla olikin taas pari jumppaa, toiseksi viimeistä kertaa syyskaudella, hyvä ihme, minne se aika on taas kadonnut?? Eka jumppa onkin itsellekin treeni, kyllä hiki tuntui iloisesti virtaavan pitkin selkärankaa. Toinen jumppa onkin sitten oikein laiskan unelma kun ei kuntopiirijumpassa tarvitse itse hikoilla.

Kotiin tullessa nenään kantautui hieman pistävä "tuoksu" ja yläkertaan kiivetessä haju eikun voimistui. Kissa perkele!!!!! Siellä oli taas tuotosta odottamassa vaatekaapin nurkassa. Hänen kunniakseen sanottakoon että onneksi se on se sama nurkka ja todellakin nurkka, ettei vaatteet. Noh, kissa pääsi ulkoruokintaan viideksi minuuttia, sieltä se raasu sitten juoksi NIIIIIIIIIIIN kylmissään takaisin sisälle. Liekköhän uskaltanut istuttaa aristokattisen persauksensa hankeen??

Huomenna onkin aika lähteä katsastamaan että mitäs uutta tuonne meidän salille on tullut. Siis laitteita.