Aamulla pakkasmittari näytti jopa -23, mutta juoksua ei sellaiset lukemat vielä estä. Kuurassa oli puut ja kuurassa juoksijan naama, silmäripset ja hiukset. Etenkin kun hengitys on pakko suojata jollain niin kivasti lämmin höyry nousee silmiin ja jäädyttää ripset. Noin tunti meni lenkillä ja mikä yllätys, tuli kiire. Ihan kunnolla en ehtinyt syödä mutta illan ruoka oli vissiin sen verran tuhti että ei oikein lenkin jälkeenkään ollut nälkä. Taas näitä karppauksen hyviä puolia. Aamun ensimmäinen jumppa oli tuolijumppa, ihan kevyt ja yksinkertainen. Sen jälkeen menin salille, koska seuraava jumppa alkaa vasta kahden tunnin päästä ja kotiin asti ei viitsi yleensä lähteä ajelemaan. Ohjelmassa ojentajat, olkapäät ja hauikset.

Kapea penkki smith 3x8x40kg

Dippi koneessa 3x10x40kg

Ojentajapunnerrus 3x10x35kg

Vipunostot sivulle 3x10x7-8kg

Pystypunnerrus smith 3x7x22,5kg (en tiedä tarkkaa painoa kun en tiedä paljonko tanko kaikkinensa painaa...)

Takaolkapäät taljassa 3x10x35kg

Hauiskääntö istuen käsipainoilla 3x10x10kg

Hauiskääntö taljassa 3x10x30kg

Hauiskääntö scott taljassa 3x10x35kg

Tuli jopa venyteltyä kunnolla kun ei ollut kiire. Työt jatkuivat tuolijumpalla, tahtoo kyllä porukka kutistua joulun alla, vai liekkö kireä pakkanen säikytellyt jumppaajia kun ei kovin montaa uskaltautunut paikalle...Toinen jumppa oli heti perään, ihan perusjumppaa. Nälkä alkoi kalvaa heti jumpan alussa ja jopa tuntui että pikkuisen huimaa, mutta onneksi tuon karppauksen ansiosta nälkä ei oikeastaan koskaan ole "kiljuva" eikä verensokerit heittele joten kestää sitä nälkääkin paremmin.

Kotiin päästyä söin tietysti heti, jotenkin kummallisesti tuntui ettei se eväs lähde imeytymään mihinkään?? Ehkä nälkä pääsi liian kovaksi? Iltapäivän/illan puolella oli vielä yksi hieronta, ja sitten suoraan jäähallille ja lätkätreeneihin. Ja luistelua oli luvassa. Ei pahat treenit, mutta eilen salilla rääkätyt takareidet ja pakarat lauloivat kuorossa ja kaanonissa hoosianna ja hallelujaa. Ihan perusluisteluista, viivoja yms, paljon viisikkotreeniä,. hakua, 3vs1, 3vs2. Hyvin sitten kuitenkin jaksoi, pidemmissä luisteluissa vain tahtoi hyytyä ennen aikojaan...

Kotiin tullessa ei edelleenkään ollut nälkä ja tuntui että edellinen syöty ruoka köllöttelee edelleen mahassa?? Mitämitä? Ei pitäisi näillä hiilareilla ainakaan ketoosissa olla, tai no, yksilöllisiähän nekin rajat ovat.

Tässä kun kirjoittelee, niin nälkä kuitennii pikkuhiljaa tuntuu hiipivän, kasvikset paistuu tuossa samalla kivasti voissa ja savulohipala (ihan kaupasta ostettu valmiina...) lötköttelee jääkaapissa, muttei kauaa. Olen ihan hullaantunut tuohon pannukakkuun, jonka ohjeenkin tänne aiemmin laitoin, joten päätin tehdä myös sitä jälkiruuaksi/huomiseksi evääksi.