Niinku minäkin. Tiistaiaamuna päätin kokeilla miltä tuntuu juosta 13km. Ihan hyvällehän se tuntui, paitsi että 8km:n kohdalla mietin että miksi, oi miksi lähdin pitkälle lenkille. Kotiin kuitenkin kunnialla selvittiin (lue: selvisin, nuo kaksi mustaahan ei luovuta koskaan...) ja hyvä olo. Nälkä ei ihan heti ollut eikä kiire töihinkään joten kaikenlaisia askareita tuli tehtyä ennenkuin evästin vasta puolenpäivän aikaan. Piti sitten syödä kunnon tuhti ateria kun tiesin että seuravaa mahdollisuus syödä on illalla.

Ja miten mie onnistunkin AINA järkkäämään itselleni kiireen vaikka kuinka olisi aikaa?? En vissiin osaa toimia ollenkaan jos on aikaa. Ajoissa kuitenkin töissä, elikkäs hierontapäivä. Ei kauhean pitkä päivä joten oli hyvä ladata akkuja näille kolmelle päivälle jotka kyllä on kiireisiä...Illaksi olin suunnitellut pientä kuntopyörätreeniä, mutta jätin sen kuitenkin väliin kun olisi mennyt niin myöhäiseksi.

Tänään olikin herätys 05.15. Eli arvatkaa vaan kuka nousi sängystä 05.50...Äkkiä lenkkivaatteet niskaan, toteamus pakkasmittarin ääressä että lisää lenkkivaatetta niskaan ja ULOS!! 7km:n lenkki sai luvan riittää, kun töihin piti kahdeksaksi joutua. Töissä tuli alettua urakkatyöläiseksi joten selvisin viidestä hieronnasta kohtuullisessa ajassa. Töistä suoraan salille, selkä+olkapäät:

Kulmasoutu 3x9x60kg

Kulmasoutu kp 3x8x28kg

Ylätalja eteen 3x10x45kg

Alatalja 3x10x45kg

Ylätalja koneessa 3x10x40kg

Vipunostot taljassa 3x10x5kg

Vipunostot sivulle 5x10x6-7kg

Pystypunnerrus smith 3x8x25kg

Salilta kotona käymään syömässä ja vähän kotihommia ja eikun takas salille ohjaamaan. Siinähän se tämä päivä meni, huomenna on melko pitkä päivä +lätkätreenit illan päälle joten voip olla melko naatti kun kotiin pääsee.