Kyllä on saanut nauttia ihanan lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Ihanaa lähteä lenkille kun ei tarvii turata neljää kerrosta vaatteita päälle. Olo tuntuu jo siksikin kevyelle ja vähän jo dieettikin vaikuttaa. Keitoilla siis aloittelin ja niillä lähti mukavasti nesteet liikkeelle ja varmaan sellaista alkusysäystä siinä hyvin sai. Nyt jo ihan normiruualla (jos nyt karppari voi niin sanoa...) mennään ja itsehillintää on kysytty kyllä. Kaikki ruoka syödään tooooooosi pieniltä lautasilta ja voisin syödä vaikka pahvia jos se maistuisi suklaalle. Mutta kun tälle linjalle on lähdetty niin tällä mennään. Ihan erilainen olo onkin nyt olla, aivan sulaa hulluutta oli yrittää dieettiä talvella kun viikonloppuisin oli lätkäpelit ja viikossa kuusi jumppaa. Huh. Ja siihen päälle vielä kaikki muu josta ei tietenkään voi luopua eikä vähentää...

Mulla ei tuo aamuaerobinen juuri herättele rasvanpolttoa sen kummemmin, koska teen sitä ympäri vuoden ihan siitä syystä että saan heräteltyä itseni aamuisin. Päivät ilman aamulenkkiä ovat ihan niinku pannukakku ilman hilloa tai Pekka ilman Pätkää. Jotain puuttuu. Noh, nyt sitten saa ihan luvan kanssa hölkytellä ja joskus tulee iltaisin vedettyä spinningpyörätreenit, tosin ihan tasaista tahtia, ei kehtoo alkaa riehumaan.

Tässä kevään korvilla astman oireet meinasivat vaivata ja aloitinkin hoitavan lääkkeen ottamisen ja poskiontelotulehduksen aikaan myös allergialääkkeet ja nenäsumutteen, joita meikäläisen muistilla otettiin ehkä neljänä päivänä. Hoitavan astmalääkkeen muistin kyllä ottaa ja ihmettelin sitten jonkin ajan päästä että piruko tässä on kun ei tehoa ja joutuu lenkille avaavaa lääkettä ottamaan. Noh, testasin sitten piipun tuotoksen ihan ilmaan suihkaisemalla ja kappas eihän sieltä mitään tullut. Oli loppu. En ole vieläkään saanut aikaiseks ostaa uutta ja ilmeisesti paju on lakkanut kukkimasta tai keuhkot tottuneet ulkoilmassa leijaleviin hiukkasiin koskapa ei ole ahdistanut ja lenkillä on saanut painella ihan reipasta kyytiä. Joten annetaanpa olla kun en mielellään tuota kortisonia käytä ennenkuin on pakko. (ja sitähän tuossa hoitavassa lääkkeessä siis on...)

Treenit on kulkeneet hyvin, painot ei juuri ole tippuneet, sarjapituuksia olen joissakin liikkeissä hieman lisännyt ja noita joidenkin mielestä turhiakin liikkeitä ottanut mukaan, yhden tai kaksi perus/voimaliikettä olen treeniin kuitenkin lihasryhmää kohden tehnyt ja tuntuman mukaan vähän mennään niinkuin tähänkin asti. Eli liikkeitä per lihasryhmä 3-7, riippuen lihaksesta, jaloille toki eniten. Ah mie olen niin onnellinen kun saa treenata jalatkin nyt ihan kunnolla toisin kun lätkän aikaan. Sarjoja yleensä kolme kovaa, toistot pääasiassa 10 -15. Aamulenkki joka aamu, kesto 45-90 minuuttia ja päivästä riippuen saattaa tulla illalla tosiaan tuota pyörää polkaistua noin 45 min ajan. Polkupyöräkin on huollettu ja varastosta kaivettu, samoin kuin rullaluistimet, eiköhän niilläkin kohta pääse ulkoilmaa haistelemaan. Ja mikä ihaninta, RULLALÄTKÄÄ pääsee tänään kokeilemaan illalla!! Kertakaikkisen kiva laji, myös ulkopuolisten silmissä, ainakin allekirjoittaneen osalta. Yrittäkääpä rullaluistimilla kääntyä takaperin luisteluun ja päinvastoin. Taikka jarruttaa maalille...

Tänään varmaankin selviää myös kesäisen lätkäturnauksen kohtalo (tässä kohdassa täytyy sanoa että koittakaapa sitten pysyä jäällä pystyssä kun ensin pelataan pari kuukautta rullaluistimilla...), olisi kyllä kiva käydä pelaamassa Pyhäjärvellä viikkoa ennen juhannusta pidettävässä harrastekiekkoturnauksessa. Taitaisi olla jo kolmas kerta meidän joukkueen osalta.

Syömisistä sen verran että hiilarit on tosi alhaalla, ei varmaan yhtenäkään päivänä ole nousseet edes "sallittuun" kahteenkymmeneen. Rasvoja en ole ihan yltiöpäisesti syönyt (en ole mitannut muuta kuin kalorit ja hiilarit) mutta kuitenkin niin että nälkä pysyy poissa. Jokseenkin ainakin. Ketoosista en osaa sanoa, eikä sillä nyt niin väliä olekaan, olo on hyvä, jaksaa treenata vaikka välillä vähän nälkä onkin, mutta ei todellakaan mikään maata kaatava, pohjaton, loppumaton nälkä. Kolme kertaa päivässä syön (hyvä etten nuole lautasta kun evästä saa...) melko paljon menee kananmunia, tonnikalaa, metukkaa ja juustoa. Pahimmasta pöhöstä nyt -5kg, mut huom, se olikin todella paha pöhö kun paino nousi ainakin sen kolme kiloa, joten -2kg voisi olla realistisempi lukema. Mutta ainahan voi brassailla.

Yritän taas saada treenikuvia aikaseksi kunhan manakeri sattuisi samaan aikaan salille ja ettei olisi niin kamalasti porukkaa koska se kuvaaminen tuntuu joskus vähän nololle ja eihän niissä kuvissa tietenkään muita ihmisiä saisi näkyä.