Maanantaina oli jotenkin väsynyt olo heti aamusta, vaikkei töihin lähdön aikaisuudella voikaan kehua. Juoksemassa kävin ja töitä oli ensin vain yksi jumppa jonka jälkeen menin salille. Treenistä ei meinannut tulla mitään, väsytti vaan ja haukotti ja mahassa kummallisesti kupli...Ei tästä sen enempää. Lätkätreenit jäivät samaisesta syystä sitten illalla väliin, koska oli olemassa PIENI epäilys sisuskalujen pysymisestä sisuskaluina.

Tiistai ei paljon parempi päivä ollut, jumpat oli kuitenkin lähdettävä vetämään. Kyllä muuten oli paha olo. Hyh. Pari päivää siis tuli treenitaukoa, myös keskiviikko. Illalla kun alkoi tuntua että pystyy syömäänkin kunnolla niin piti sitten tehdä se virhe että hiilarit, nams. Tai, se nyt oli puoliksi harkittu, puoliksi repsahdus, koska tällä dieetillähän nyt on käynyt niin että mitään ei tapahdu ja kroppa jumii yms. Joskus hiilaritankkaus voi auttaa siihen. No, voitte arvata auttoiko. Torstaiaamu oli kamala. Selkä, joka on normaalisti kipeä, oli TOSI KIPEÄ. Juostessa totesin että joo, ei ne penikat aiemmin vaivanneet mutta nyt ne on TULEHTUNEET. Jalkoja hapotti niin että olin varma etten kyllä selviä kotiin asti. Joo eiköhän ne hiilaritankkaukset jätetä muille, Jostakin syystä koko ruho tuntuu tulehtuvat moisesta. Ja tiesinhän minä sen, mutta välillä pitää olla tyhmä. (ja kun teki mieli karjalanpiirakoira...) Torstaista alkaen sitten siis ketokarpilla,eli hiilarit max 20g, katsotaan lähtiskö sillä fläsäprosentti kutistumaan.  

Torstaina salitreeni maistui kummasti, voipihan se olla että kun loputkin hiilarit lähtee ja pienillä määrillä mennään että jossakin vaiheessa salitreeni voi olla suht tuskallista. Mutta niinhän se luultavasti olis joka tyylin dieetillä, että se siitä...Enkä ole ite ainakaan kokenu karpatessa että treenaaminen olis hankalampaa, päinvastoin. Salilla tein vähän sekalaisen treenin, tempausta, riveä ja vatsoja. Illaksi siitä sitten kouluun suorittamaan EA1 loppuun, joten lätkätreenit valitettavasti jäi...