Torstaiaamu alkoi perinteisellä 9km:n lenkillä. Nälkä tuntui jo lenkillä, mikähän lie kun taas tuntuu nälättävän niin vietävästi?? Söin lenkin jälkeen oikein tuhdin karppiaamupalan ja silti tuntui töiden lomassa että taas on syötävä. Noh, vähähiilihydraattiseen kuuluu että jos tuntuu nälkää tai mielitekoja niin lisää rasvaa. Joten voissa uitettuja, kermaisia eväitä pistelin poskeeni. Muutamat hieronnat oli päivällä, jonka jälkeen menin salille, treenivuorossa selkä ja olkapäät. Uutta laitettakin tuli testattua sekä selän että olkapäiden treenauksen, sellaista monitoimihilavitkutinta millä voi tehdä kyykyn, punnerruksia yms. Salin jälkeen kävin vielä vetämässä gymstick-jumpan, josta matka jatkui kouluun ja ensiapukurssille, joten lätkätreenit piti jättää väliin. Kotiiin tullessa olin niin väsynyt että evästä naamaan (TAAS??? Söin meinaan koulussakin...) ja nukkumaan ja perjantaiaamuna oli melko kylmä herätä kun uunit jäi torstaina lämmittämättä.

Aamulla tietenkin ensimmäisenä lenkki, 9km. Suunnitelmissa oli juosta 13km, mutta kun tiällä mualla ei niin aina välitetä aurata teitä niin on raskasta juosta siinä vähäisessäkin lumessa. Töitä oli päivällä, jonka jälkeen tuli käytyä vähän shoppailemassa. Siinähän se päivä menikin, illalla kotiin tullessa sisälämpöittari näytti 18 astetta joten äkkiä uunit tulille ja villasukat jalkaan. (joita pidän kyllä mittarin näyttäessä +25, lievästi viluinen kuin olen) Tästä viluisuudesta tulikin mieleen kun kerran yhden asiakkaan kanssa pohdittiin että kun useinhan se viluisuus johtuu jos on pieni rasvaprosentti. Johon sanoin että kyllä minua ainakin kylmää vaikka on rasvaakin. Johon asiakas että "jospa se on läskiksi naamioitunutta lihasta?". Että näin. Ei se siis olekaan rasvaa??

Noh, mutta joka tapauksessa, perjantai oli vapaapäivä tuon läskiksi naamioituneen kudoksen kasvattelusta, huomenaamulla voisi kokeilla sitä pitkää lenkkiä, koskapa tiet oli aurattu.